Pinigų prispausdinti valstybė gali, tačiau žmonių – ne

Grįžti į straipsnį

konservatorių OŽYS b l i a u n a , jog

konservatorių OŽYS b l i a u n a , jog portretas
Lietuvoje b ū t i n a IŠNAIKINTI 25 % gyventojų, o ši liberalų v e l t ė d ž i ų instituto prezidentė šaukia , jog būtina sparčiai didinti ŽMONIŲ populiaciją.--Ko gero , abu šaukliai r ė k i a pro šalį-- iš NEPROFESIONALAUS įpročio

gūduma

gūduma portretas
ši šalis negali net pinigų prispausdinti tai daroma ten kažkur.....apie kokią politiką ekonomikoje galima kalbėti?Kaip liepė maskva,kaip liepia briuselis.taškas.

???

??? portretas
Didelis klausimas - kas pirmesnis - žmonės ar "ekonomika" - pelnai verslo magnatams. Tikslas turėtų būti visiems žmonėms gyventi gerai užsidirbant lėšas tam gyvenimui, o ne dirbti tam, kad kažkas lobtų ir vis šauktų, kad nėra pigios darbo jėgos. Tą pačią klaidą darė ir tarybų valdžia, bandydama sukurti karinę, bet ne žmonių ekonomiką tikslu užvaldyti pasaulį ("apsistosim, kai raudonu žiedu..."). Vis kyla klausimas - kam dirbame - ar kad tenkintume daugumos žmonių poreikius, ar penėtume pertekusius viskuo turtuolius, kurie iš esmės minta žmogiena (galima suėsti ir netiesiogiai, iščiulpiant visas gyvybines galias, visą laiką didinant darbo intensyvumą, neatlyginat adekvačiai ir darbo jėgą neatkuriant, o tik sunaudojant). O reikiamus specialistus reikia susikurti arba tiesiogiai finansuojant mokslą, arba apmokant darbo vietoje. Iš kokių lėšų turi susikurti kvalifikaciją jaunas ir dar nedirbęs žmogus? Gal iš ir taip dažniausiai nepakankamų tėvų pajamų?

gebe

gebe portretas
vienu zodziu prispausdinti pinigus GALIi,o stai prispausdintus pinigus zmogui uz darba duoti NEGALI

Užtat

Užtat  portretas
prispausti žmones gali. Jiem tai labai sekasi.

Hmmm

Hmmm portretas
Darbo jėgos trūkumo priežastys yra 3: 1)įstatymų leidėjai iki šiol pataikavo verslams, o darbo jėgą laikė antrarūšiais; 2) verslininkų godumas: jie gailėjo mokėti padorias algas; 3) politikų ir verslininkų priklausomybė pinigams. Kuo daugiau jie turi pinigų, tuo labiau jie tolsta nuo darbo jėgos, nenorėdami to pripažinti. Bet ir narkomanas, ir latras nenori pripažinti priklausomybės.

pensininkė

pensininkė portretas
darbingo amžiaus žmonių yra, bet už minimumą niekas nenori dirbti, o be to kam dirbti jei vadžia dalina pašalpas, vienus pavertė tinginiais o kiti užsidirba atlyginimą vokeliuose

Šlykštu skaityt

Šlykštu skaityt portretas
Šitą melą ir išmislus

Klpd.

Klpd. portretas
Vistik reikėtų atsiminti, kad Lietuviui svarbiausia Laisvė ir Teisybė. Net šiais laikais kai pinigas yra apsoliutus dievas, o šalis pilna varguolių bei stumiamų į vargą žmonių - dauguma Lietuvos piliečių išlieka savimi. Gyvenimas kančioje nepanaikino šių pagrindinių mūsų Tautos vertybių, ką ir parodė pvz.mestas 100Eu ,,kabliukas" pensininkams už atėjimą vakcinuotis.:D). Jie neatėjo, kas mano nuomone parodė jų protestą ir valios pasireiškimą elgtis būtent taip kaip jie nori. Kas -jau-kas o ši socialinė grupė tikrai kenčia nemažus nepriteklius ir turėjo paklusti.. Taigi, iš to seka, kad valstybė turėtų, visų pirma, BŪTI gerai valdoma o tik paskui užsuktų visokių išsigalvojimų karuselę. Tarp kitko, kas liečia privatų verslą tai mūsų aukščiausi valdžios ponai jau turėjo įsitikinti, kad jo ,,verksmais" nereikėtų tikėti - atėjome į tokį laikmetį kai nėra kam dirbti o siūlomas darbo užmokestis tiesiog juokingas.Kas kaltas?Dabar tegul sukasi kaip išmano - jokio svetimšalių įvežimo!

Propagandonams

Propagandonams  portretas
priminsiu,kad bedarbiams - Lietuvoje nera jokiu pasalpu! Ir dar tai,kad 3\4 skelbiamu darbo vietu - tik tam,kad verslo gigantai gautu kvotas svetimsaliams. Is tikruju,ten nieko nereikia ir nieko nepriima dirbti. Be to,rinkos desniai,kuriuos autore mums ikalineja jau 30 metu,skelbia,kad jeigu ko truksta - tai brangsta! Ar jau pamirsote,ponia Elena?

Galerijos

Daugiau straipsnių