Pirmasis savaitgalis be „gpaso“: pirkėjai prekybos centrų neužplūdo – lėkė į Lenkiją?

Grįžti į straipsnį

Tam Tiesa

Tam Tiesa portretas
tu kalbi netiesą ir, gaila, kat tai darai tyčia. Reiškia, esi kiršinojas-kvailys. Vakseriai-antivakseriai jau pasenusi tema. Nebūk žlobas.

jooo

jooo portretas
Ka ten veikti, geros ziemines, rudenines prekes ispirktos, prekybininkai jau pernykscias maikes krauna..ka ten pirkti? slamsta?

Tiesa

Tiesa portretas
Serga visi, bet zmone kurie saugosi yra rimti. Tie antivakseriai piktybiniai, be kaukiu dauguma... nes jie spec prieš viską

Karina

Karina portretas
Perku internete ;) dar didesnės nuolaidos taikomos tu paciu parduotuviu. Maltis koridoriuose, kai tiek serga nezadu. Kavines irgi renkames senamiesty ar kt atviras, o ne centruose.

> Na neee

> Na neee portretas
tai tu čia šūdą mali, lupena. Dar ir rašyti lietuviškai nemoki, šliure landsbergine.

Na neee

Na neee portretas
Zmoniu buvo daug daugiau, nereikia sudo malti.

kas už to stovi

kas už to stovi portretas
Man visai geras tas mėnesis su tikrinamu skiepų pažymėjimu buvo. Atradau naujų vietų apsipirkt (ir pigiau negu prekybcentriuose), neprisipirkau "o gal prisireiks", mažiau išleidau beveik 400 eu. Tikriausiai tokių kaip aš ir daugiau yra. Čia verslas vėl "prasuko bizniuką" su popieriuko atšaukimu - juk jau šeštadienį (net ne pirmadienį įsigaliojo sprendimas!) buvo galima lėkt į prekybcentrius. Pamatė kad pirkėjų srautai per mėnesį sumažėjo ir nurodė politikieriams keist strategiją.

niekada nelėkiau

niekada nelėkiau portretas
ir nežadu lėkti į visokius "jamam". Pigi prekė kaip pigi mėsa šuniui. Galėsi lėkt, jei taip nori.

Kauniete

Kauniete portretas
Taip,po kelių savaičių vėl lėksim,o kaip kitaip jei ten viskas 50 % pigiau.Tik nesakykit ,kad prasta kokybė.Rinkitės,gi esat suaugę žmonės.

viskas liuks

viskas liuks portretas
Ką tik grįžau iš PC AKROPOLIS Klaipėdoje. Nebuvau dar matęs tiek mažai žmonių. Užėjau į tuliką, nusipirkau tabako ir - lauk. Ką ten veikti? Tiesa, prie pašto buvo susirinkusi eilutė iš šešių žmonių... Jei eini konkrečios prekės - viskas gerai, o šiaip slampinėti?...

Galerijos

Daugiau straipsnių