Prezidentas pozityviai vertina Vyriausybės pastangas tęsti pensijų indeksavimą

Grįžti į straipsnį

Neįgalus

Neįgalus portretas
Ministre kodėl neskiriama vienišo asmens išmoka kurie gauna netekto darbingumo132eurus pensijos juk jie negauna net pašalpos pensijos 55%darbingumas nustatytas iš17ligų ar ilgai dar dirbs korumpuoti darbuotojaiNDNT tarnyboje

Patriotas

Patriotas portretas
Kalbos,tik kalbos Niekas nesikeičia Viskas ,kaip ir tarybiniais metais,algos,pensijos mažos.Savo kalbomis ir politika pusė tautos išvarėt iš Lietuvos.Kada prezidentas ir vyriausybė pradės rupintis savo žmonimis,o ne Rusijos Baltarusijos ir kitų šalių piliečiais.

galvoju

galvoju portretas
po vitamino nereikes ir pensijos

P.

P. portretas
Pirmiau tyliai pakelia kainas 20-50 procentų o paskui GARSIAI giriasi kad padidins pensijas 9 procentais. Rezultatas gaunasi tik neigiamas.

Joris

Joris portretas
Kam mokėti SODRAI,jeigu vis vien gausi pensiją...Ar negrįžta komunizmo principai.Kas laikėsi posakio,kad tik durniai moka mokesčius -ko gero buvo teisus.Norima,kad visi gautų vienodą pensiją.

Senjoras

Senjoras portretas
Joo ''didvyrių'' prezidebtūra su''didvyrių''vyriausybe''daro'' orų senjorų gyvenimą indeksuodama 2 eurus į mėnesį,o kiek pakilo infliacija per mėnesį kas nors iš tų valdžiažmogių paskaičiavo, beveik paskutinėje vietoje esam pasauly o šitie giriasi kaip jie ''daro'' gerovės valstybę.Pensijų augimas,pensijų augimas kur po velnių tas augimas kainų augimas 5 kart didesnis,elektra.dujos žvėriškai pabrango,taip kad nėra čia jokio nuopelno iš valdžios pusės,pakelkit pensijas nors 10 ar15 eurų kas mėnesį tada galėsit sakyti kad rūpinatės senjorais,o dabar tiktai skurdinate kainų ir mokesčių augimu taip kad užsičiaupkit nesigyrę nes gėda klausytis.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kainos kyla, pensijos po kapeika kelia "Gerovės valstybės" skurdas

nija

nija portretas
su tokiu taskymusi vargu ar cia kas augs na nebent kainos,mokesciai,o be to ka reiskia tas padidinimas jei kita ranka atimate,dujos,elektra,sildymas,skaitote durnais ar kaip

e

e portretas
O kaip bus su neįgaliųių senatvės pensijomis?Juk neįgalus žmogus del ligos negalėjo išdirbti nei30,o tuo labiau 40m.Juk ne visi korumpuota sistema pasinaudojo,ir gavo fiktyvų neįgalumą?Tai gal neskriauskit ir taip jau nuskriaustų,GEROVES ŽADĖTOJAI.AR TEKS VIEŠINTI ES-ai,apie padėtį Lietuvoje?

Tiesa

Tiesa portretas
P. Landsbergis ruošia sau vietą vietoj P. Cvirkos.

Neliks pinigų

Neliks pinigų portretas
Afganistaniečiam išleis, reikia jais pasirūpinti, butai, maistas, vaikų mokslas

Pranas Pričkus

Pranas Pričkus portretas
Ką Jūs galite aptarti? Švaistote biudžetą į visas puses, kenkiate tautai kiek įmanydami. Savus koloborantus (KGB agentus) užsislaptinot 75 m., o anų laikų atviro kolaboranto P.C. paminklą ruošiatės griauti. Tai gal iš pradžių išslaptinkite tebetarnaujančius mafijinei landsberginei chuntai KGB agentus?

L?

L? portretas
Na tiems, kurie dirbo šešėlyje, išmokų didinimas negali būt vadinamas pensija.

Galerijos

Daugiau straipsnių