G. Nausėda: Prezidentūra pasirengusi inicijuoti mokesčių pakeitimus nukentėjusiam verslui

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
>To Kęstas: Jūs rašote teisingai. Prezidentas tikrai varo agresyvią Landsbergių užsienio politiką. Dar daugiau, Prezidentas prisidengia tautos vienybės skatinimo idėja, kad pakelti mums mokesčius ir šių pinigų pagalba ištraukti anūką Gabrielių Landsbergį iš pelkės, kurioje jokių sugebėjimų neturintis anūkas beklaidžiodamas pats įklimpo.

kazin

kazin portretas
is kokiu blusu pades? kokiu nauju mokesciu laukt dirbanciam lietuviui?

vėjai

vėjai portretas
koks čia Lietuvoj verslas, kad jam amžinai reikia padėti.Kitiems nereikia? Padėti reikia darbuotojams, o ne verslui

To Kęstas

To Kęstas portretas
Gal Tamsta pramiegojai ką Prezidentas darė ir dabar daro su Baltarusija, kaip siuntė Lukošenkai nurodymus ką jis turi daryti, gyrėsi, kad įelektrino ES dėl sankcijų Baltarusijai. Tamsta tik vieną žodį žinai Landsbergiai, kažkaip pamiršai, kad užsienio politika priklauso Prezidentui , Ar ne taip Kęstuti?

aga

aga portretas
o kokiu nauju mokesciu laukt dirbanciam lietuviui??? ar ne paprasciau pakeist ambasados pavadinima???

Kęstas

Kęstas portretas
"Prezidentūra pasirengusi inicijuoti mokesčių pakeitimus nukentėjusiam verslui kiekvieno iš mūsų sąskaita." Kas davė prezidentūrai teisę taip dalinti mūsų visų pinigus? Juk kompensuoti nuostolius turi tie, kurie nuostolių pridarė - melagingai besireklamuojantys laisvės kovotojais Landsbergiai. Jei turto neužtenka, reikia sudaryti mokėjimų planą. Tegul Landsbergiai eina dirbti ir moka už nuostolius kas mėnesį iš atlyginimo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

lietuvos -tuscia vieta,

lietuvos -tuscia vieta, portretas
Nesuprantu koki mokykla nUSEDA YRA BAIGES,KAS JI TOKI PASTATEDIRBTI BANKE,JOKIO SAVO NUOMONES NETURI,O KAS JI ISRINKO I PREZEDENTUS TEGU DABAR DZIAUGES JO VAISIAIS,dar tokio vadovo lietuva neturejo,geda i ji ir ziureti,aukstas,grazus,bet be galvos,ka zmones rinko turbut ne vadova o jauniki lietuvai,kuo tolin to durnyn einam su tokiais veikejais,

Nauseda menkusta

Nauseda menkusta portretas
Menkysta prezidentas. Kas per mulkis.

nuomone

nuomone portretas
PREZIDENTE STYPRYBES JUMS KOVOJANT SU KONCERVAIS KANTRYBES SVEIKATOS MES PALAIKOME JUMIS

Galerijos

Daugiau straipsnių