Sugriežtinimai prekybos vietose supykdė: grasina peršauti kojas

Grįžti į straipsnį

Vova

Vova portretas
Proto ubagai sugalvojo gluzpasi o avinai vikdo nes ira dar glusesni.

edmis

edmis portretas
seima reiktu prie sienos sustacius susaudyt

Dan

Dan portretas
Taisingai reikia šaudyti i kojas

Blusius

Blusius portretas
Vakseriniai, kaip narkušos, gaus vis didesnes dozes... po trečio skiepo bus 4-5-5 ir .t.t. ... ne veltui matyt nori legalizuoti narkotikus....

Scorpion

Scorpion  portretas
Užtat tos dvi gyvatės už mūsų pinigus "pusryčiauja" su arabai!

Klp

Klp portretas
Kodel izraelyje stato naujas ligonines? Ten virs 85% paskiepyti, ir susirgimu tik daugeja? Musu parsidavusi šūdasklaida apie tai neraso, ir nerasys..

Vooot tep...

Vooot tep...  portretas
Ir prasidės gripai, nušalimai +koronos.

prašysim humanitarinės pagalbos

prašysim humanitarinės pagalbos portretas
---atsiųs ,nes administratoriai nesugeba valdyti situacijos

šian buvau LIDLe

šian buvau LIDLe portretas
viskas super, nėra antivakserių grūsties.

Jo

Jo portretas
Tai be parduotuvių negali palikti, žmonės nevalgė nusilps. Kreipsimės, kad užsienis atsiųstų maisto.

Vakar buvau lenkijoi

Vakar buvau lenkijoi portretas
Ir man giliai po.ui ant tu jusu asilu pasu ir prekybcentriu kur kainos kyla ir ale dar kils kazkoks sutapimas konserglusai valdzioi ir kainos kyla kodel pas lenkus kaip buvo taip tebera pabrango aliejus per metus 3zl o aplamai nelabai kas brango pries 8metus isleisdavai 1000lt dabar jei daug apsipirkt 350€ vakar isleidau 250€ iskaitant alu ir higienos prekes ir mes penkiu asmenu seima uz tiek net nesuvalgysim per menesi dar kitam menesiui liks mesos o ka cia uz tiek nupirktum suda ir dar ale neileidzia i parduotuve nu ir eikit na.ui asilai.

Vyda

Vyda portretas
Wow, kokie super skiepai, kaimynė po trečio skiepo nebeišlipa iš lovos, tai kaip suprasti, kokius nuodus leidžiame žmonėms.??? Dulky ir šimone ,ką jūs darote su tais nuodais? Jūs reikia traiškiti kaip tarakonus.

Bronius

Bronius portretas
Taip, pasiskiepyje dėkokite šimomonei ir dulkiui, bet lazda turi du galus.Skiepyti pirma nueis į kapus ,negu neskiepyti. Nes skiepytiems ir toliau reikės dozių, aiškiai pasakė ruožas Sruoga. Ir jūs paskiepytieji, savo nuodų ,sveikiems piliečiams nekiškite.

Arvys

Arvys portretas
Tie antivakseriu patys prisiprase. Normalus žmonės seniai pas įskiepijo ir nesuka galvos dėl tos ligos. O tie durniukai kamikadzes vis kovoja su vėjo malunais. Kovos tol kol ne atsidurs reanimacijoje, tada maldas padėti ir ta pati Valstybė už mūsų visų pinigus tuos idiotus turės gelbėti.

Kawenskui

Kawenskui portretas
Pusproti, matosi kad tu tikras kawenskas tik ko gero iš Portugalijos...

To vyriausybe

To vyriausybe portretas
Kai iš tokio durniaus girdim, kad vyriausybė durna tai nėra ko pykti. Mūsų durniu vyriausybė, o jūsų visišku idiotu... :)

ZZ

ZZ portretas
Parsidave lidil...

Vyriausybe

Vyriausybe portretas
Yra visisku durniu vyriausybe ir visi kas balsavot uz konservatorius esat išdurti. Kas butu jei visos maisto prekiu parduotuves priimtu sprendima ileisti tik su GP? Kitiem ka daryt? Jei yra zmoniu kurie tiesiog bijo to skiepo, bijo kad jis jiems pakenks, tai vietoje to, kad sviestumet visuomene, jus imates represiju. Konservatoriai jus esat siuksles, taip elgtis negalima su zmonemis, net jei jie ir neturi labai gero issilavinimo ar medicininiu ziniu. Man geda, del jusu arogancijos. Su tokia jusu vedama politika greitai atsiras zmoniu kurie ne tik kojas, bet ir galvas grasins persauti. Jus kurstot neapykanta zmonems kurie bijo skiepytis.

Martis Statkus

Martis Statkus portretas
Pideru valdzia

>chuntos dvelksmas

>chuntos dvelksmas portretas
O kas tave be Europinio skiepų paso įleis į Lenkiją?

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Greičiau verksit lauk ta prakeikta valdžia! Šunauju ir iškrypėlių valdžia, nieko nenusimanantys, tik kaip prisigrobti pinigų iš EU..

Su galimybių pasais yra sergančių

Su galimybių pasais yra sergančių portretas
Girdėjau kalbų, kad yra žmonių, kurie turėdami galimybių pasus serga korona virusu ir sirgdami eiga į parduotuvės. Tai reiškia, kad galimybių pasas nėra garantija, jog žmogus yra sveikas ir negali apkrėsti kitų žmonių. Logiškiau būtų jei panaikintų galimybių pasus, o vietoje jų tikrintų įeinant į pardotuvę klientų kūno temperatūrą, kaip daroma įeinant į poikliniką.

CHUNTOS DVELKSMAS

CHUNTOS DVELKSMAS portretas
Boikotuokit šūdcentrius,važiuokit į Lenkiją apsipirkti.

Viduramziai

Viduramziai portretas
Per tokius anonimus besmegenius

na jau

na jau portretas
tikrai ne dėl komentarų lietuva yra viduramžiuose...

Anonimas

Anonimas portretas
kai paskaitau tokius komentarus kaip Nr. 1 tai suprantu kodel Lietuva viduramziu salis.

Labai gerai

Labai gerai portretas
maziau isleisiu kai neleidzia i tuos susiktus prekybos tinklus be gyvuliu paso yra ukininkai, turgus ir siaip daug ka galima paciam pasigamin ti ir neapsikresiu nuo tu cipuotu kurie yra pagrindiniai viruso nesiotojai

Galerijos

Daugiau straipsnių