Verslininkai sumąstė, kaip parduoti elektronines cigaretes su skoniais: įsigyti gali net vaikas

Grįžti į straipsnį

Hmm

Hmm portretas
Ką čia dar uždraudus, kad atsirastų daugiau problemų?

Egidijus

Egidijus portretas
Svetainiu pseudo blokavimas yra orientuotas tik kvailiams, o ne jaunimui, kurie neblogai ismano IT. Telefone tereik pakeisti 1 nustatyma, kad visi tokie 'blokavimai' nebeveiktu. Nereik net jokio VPN.

S.S.S.

S.S.S. portretas
realiai jeigu jau rūpinasi žmonių sveikata tai tada lai uždraudžia viską. O jeigu nedraudžia tada turi būti pačių žmonių pasirinkimas ką jiems rūkyti ar įprastas ar elektronines cigaretes.

100%

100%  portretas
Tabako monopolistų užsakymas. Cigaretės nuodingesnės, nekalbant jau apie kanapes,kurias stumia „Laisvės“ partija.

Kas praso

Kas praso portretas
uzdrausti zmonems teise rinktis,vartoti!? Is kur pas mus tiek "gelbetoju",kuriu niekas nieko "gelbeti" ir nepraso? Juk is esmes,tai tik didina kainas vartotojui,atveria kelia surogatams ir eliminuoja mokescius,atiduodant juos mafijai!

Nesamone

Nesamone portretas
Kodel uzdrausta rukyti elektonines cigaretes o ne notmalias, taip atrodo kad is to uzdirba duagiau mokesciams, kiekvieno pasirinkimas ka daryt, kam tik ir rupi ka tik draust, niekas neklausia zmoniu nuomones, svarbiausia pinigu atzvilgis, suprantu kad rukymas nera gerai, bet tai visiskas absurdas uzdrausti visiskai e-cigaretes, kas istikro padeda mesti klasikini rukyma, reguliuoti pardavima nepilnameciams labiau negu visai atsisakyt alternatyvos!!

D I E D U K A S

D I E D U K A S portretas
Juokas per asaras,anglu kalba per dvi savaites,stebuklingi vaistai diabetininkams ir dabar uzsimaskave papsejimo nuodytojai.Lietuvoje i tokius reikalus ziurima pro pirstus.Jei tokia prekyba butu blokuojama tai nebutu jokios problemos.

Ar ne laikas tiems

Ar ne laikas tiems portretas
vaikų nuodytojams vitrinas smulkint???

Eiline

Eiline portretas
verslo ir valdzios afera! Uzdraudei,viskas eina i pogrindi,pakyla kainos,o mokesciams - ne cento! Ir absoliuciai visos lesos - i suinteresuotu suokalbininku rankas.

Armonautė \\\\\.../////

Armonautė  \\\\\...///// portretas
Taip tik nuo vaikystės pratintis,kaip aš.Paskui į kosmosą.

Galerijos

Daugiau straipsnių