Verslo kasdienybė – kaip elektros kėdėje

Grįžti į straipsnį

Nu nesakykit, užtat muzikantai nesiskundžia

Nu nesakykit, užtat muzikantai nesiskundžia portretas
Imi sau idiotą vaiką įtaisai į Teatro ir muzikos akademija su tikslu tapti muzikantu. Nesvarbu, kad visiška durnė kokia baidyklė pretenduoja tapti scenos Prima. Ir visą orkestrą dundukų galima iš mokesčių mokėtojų parengti ir paleisti su birbynė subinskylėse gastroliuoja juk kaip gražu, taip gražu beveik kaip šūdbergio to kupriaus falšyvas profesoriaus laipsnis už Klivlende kito žmogaus parašytą mokslo darbą apie Čiurlionį. Bet grįžtant prie muzikantų. Ar suvokiate, kokio masto narkodileriai yra tie keliaujantiems orkestrai? Arba kokio masto kontrabanda vyksta su priedanga kad pedofilas Virbaši.s neva liaudies instrumentus drožia ir nekaltai vieną kitą į užsienį išveža? Tai ištisas narkodilerių tinklas, kuriame ir prokurorų vaikai, ir MRU, ir muzikantai, ir čiukčios su pavarde Milius pačių susigalvota Nuo 1980 m narkomanai stumdo kvaišalus ir kontrabandą. Teismų teisėjai, jurisdikcijos atstovai irgi viso šito dalis. Snoro banko, Danske ir Swedbanko aferos irgi per tuos pačius eina.

tik

tik portretas
i sias e kedes juos pacius susodint su kreiviais snukiais nuo gobsumo tegul gerai pakrato gal atsitokes vasaliukai jei negav o d marmalo kt atveju p,,,,,,c...?-;;=;;-;;

>o

>o portretas
prieš "paleidžiant" komentarą vertėtų perskaityti pačiam ir įsitikinti ar suprantate, ką parašėte.

Važiuokit i Lenkiją

Važiuokit i Lenkiją portretas
Ten kainos zlotais,kai pas mus eurais

IGNIČIO ŽULIKAI

IGNIČIO ŽULIKAI portretas
Po sutarties pasirašymo , praėjus keliems mėnesiams, vis dar skaičiuoja nepasirašytos sutarties kainas. Ži9rėkite žmonės ir bylinėkitės.

kremliaus autai

kremliaus autai portretas
Kodel verslas nespaudzia galimai kremliaus nupirktos "vyriausybes" ir seimo? Tos kainos is pirsto lauztos.

Bent jau

Bent jau portretas
ne kaip kilpoje,kaip daugumos to verslo darbuotoju...

Tomas

Tomas portretas
Norfa pati miegstamiausia parduotuve, nes joje pirkeju maziau nei kasininku buna, o kasininku ten net dvi maksimum 3 buna. Ne taip kaip lidle, pilnas zmoniu dar ir iseimus uzbarikadavo, jei neko neperki tai ir neisieisi.

o

o portretas
situacija polityne linkme darosi tiesiog slyksti kai lrt buv /komtiesa/ tos saikos zurnalistas sukure konferencija 2 zymiu politiku tai Gylis ir R Paulauskas kurie ko gero ir nezinojo kad bus 3 tai /kubos saikos/ diplomatas/ kuriam iki sio lygio reiktu pasigydyt tai gerbiami oponentai pradejo santuria kalba o sis kaip isigandes kiskis ir santurios oponentu kalbos iterptas tarp ju pradejo keist savo politprograma tai buv o akivaizdus hebros gelbeimas 180l kampu keic iant savo chamelijoniska spalva ir nuo melynos griztant prie raudonos ir tai ko gero /valdovo/ prasymu juk sie visi kgb istai gelbeja savo kaili dar pasiplesdami is musu tautos z moniu tai velniai avies kailyje padarai klonai biorobotai bet ne zmones nes susidejo su tokiais paciais su visa /gerove/ nuo kurios ir ju dulkiasmegeniu bloga darosi -;;-;;-;;-;;-;;-;;-;;'

Kl

Kl portretas
Įdomu kodėl skunžiasi tik Norfos atstovai....kur Maxima, Iki ir t.t ar visiems viskas gerai sukėlė kainos ir ate...vartotojai sumokės .....

tik

tik portretas
1 pasakysiu kad sie kgbistyniai administraciniai valdziagyviai prisiplese per 30m zmoniu prakaito pajute savo kadencijos gala cinis kai pasiplesikaus ir dings tik nezinia kur ???===

Benas

Benas portretas
Elektros tiekimas atiduotas i mafijos rankas-kieno zmonos Nordpol birzai vadovauja,kas ,,Ignitis,,akcininkai,kas tokie,,independento,,ir duju persiuntimo strukturu akcininkai? Suzinosite,kad esami ir buve prie lovio glaudziais rysiais su jais susija. Lietuvia engia rafinuotai,ko rusu okupantams toli iki to buvo.

Anonimas

Anonimas portretas
Matai kaip, cia verslininkai gelbeja vyriausybe :))))))) turbut didindami visko kainas. malacius dundulis. Ir dar reikalauja mokesciu moketoju pinigais "gelbeti" versla? Reikia dalintintuomet pinigus gyventojams kurie kur nores, ten ir juos leis. Taip pades verslams, kuriuos jie palaiko. Kuriu nepalaiko, tegul bankrutuoja!

senis

senis portretas
diktatorius lukašenka, bet jis už kainu kėlima suiminėja ir į kalėjima vot taip tvarka reikia įvedinėt o ne makaronus žmonėm kabynt .

propet

propet portretas
maziau eskit,bus kaip chakolam šiksit vonion,arba semsit šupeliais ir nešit kibirais laukan

Galerijos

Daugiau straipsnių