Verslo lyderiai – pažangiai ir sėkmingai Lietuvai

  • Teksto dydis:

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino „Lietuvos verslo lyderių“ apdovanojimų dalyvius ir laureatus. Šeštą kartą dienraščio „Verslo žinios“ organizuojamame renginyje apdovanojami pažangiausi ir sumaniausi šalies verslo atstovai.

Renginyje dalyvavo per 200 verslo įmonių, valdžios institucijų, akademinės bendruomenės ir diplomatinio korpuso atstovų.

„Lietuvos verslo lyderių“ apdovanojimai kasmet įteikiami sumaniausiems ir sėkmingiausiems mūsų šalyje vykdomiems verslams, prisidėjusiems prie Lietuvos pažangos ir žinomumo.

„Nuo Jūsų, verslo lyderių, priklauso daugelio žmonių gyvenimas, o kartu ir visos Lietuvos gerovė. Sveikindami Jus mes tikimės, kad jūsų pavyzdys įkvėps ir kitus, o ypač jaunimą, dar tik žengiantį į verslą, vertinti sąžiningumą, skaidrumą, patikimumą ir atsakomybę“, – sakė šalies vadovė.

Prezidentė palinkėjo verslo atstovams nuolat mokytis ir mokyti, visada jausti naujovių pulsą, be kurių šiais laikais neįmanomas proveržis valstybėje, ir paragino juos palikti ryškų pėdsaką ne tik versle, bet ir kuriant pažangią ir sėkmingą Lietuvą.

Valstybės vadovė renginyje susirinkusius ir apdovanojimuose dalyvavusius verslininkus taip pat pakvietė prisidėti prie inicijuotos kampanijos „Už saugią Lietuvą“. Kampanijos tikslas – Lietuva be smurto, priklausomybių, savižudybių ir nelaimingų vaikų.

Iš tūkstančio Lietuvos įmonių speciali ekspertų komisija atrinko 8 laimėtojus. Apdovanojimai įteikti „Metų vadovo“, „Metų investuotojo“, „Metų eksportuotojo“, „Žaliausios bendrovės“, „Efektyviausios bendrovės“, „Jaunojo metų vadovo“ ir „Tvarios plėtros“ kategorijose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių