Vietoj pašalpos – darbas: atskirs, kas yra bedarbiai, o kas – nepasirengę dirbti

Grįžti į straipsnį

Vidurinė klasė kaip po tokia dings, neegzistuos.

Vidurinė klasė kaip po tokia dings, neegzistuos. portretas
Kuriantys įstatymus iš savo patirties žino kad ,netolimoje ateityje liks tik turtingi ir jų vergai Jau dabar daug požymių tai įrodo.

Karolis

Karolis portretas
Puikus sprendimas. Per 6 menesius kas nori tas darba randa. Gana lodarius islaikyti. Mokescius mokejo... Juokinga ka jie ten is minimumo ir tesumokejo, viena pasalpa uz ta imoka didesne.

Saulius

Saulius portretas
VYT LAUK IS DARBO BIRZOS NE BEDARBIUS O TARIAMUS SPECIALISTUS,SEDI BEZDA TIK ORA GADINA, YPAC REGIONUOSE

U23

U23 portretas
Prie ko čia tie ilgalaikiai bedarbiai,tai jie ir taip negauna nedarbo išmoku,nebent iš savivaldybės pašalpa,139€.o atimama iš tik ka praradusiu darba.Vieniem grasina,o plaka nieko dėtus...nu čia lietuva.

Minimum 1500 i rankas

Minimum 1500 i rankas portretas
Ministru algos po 3000 4000 euru o kitus vercia dirbti uz 500 seimui sildyma isjungti pora savaiciui reik kad ju smegenys pradetu blaiviai mastyt

Pilkoji

Pilkoji portretas
Jei užsiregistravę biržoje dirba nelegaliai, tai pas kokius gi geradarius darbdavius?

Zuvis

Zuvis portretas
Dirbi uz minimuma. Islaidos iki darbo mokesciai uz buta dujas elektra. Kompensaciju uz vandeni ir sildyma ner. Ir lieka apie 30 e. Kaip gyvent? Aisku dirbt uz minimuma neapsimoka. O galvojat indarbinsit ir zmogus naxadu bus bagotas ir laimingas.

Che

Che portretas
Nu ateis, "padirbs" savaite ir vel i darbo birža. Koks ten per prievarta darbininkas.

Europa

Europa portretas
Jai moka į rankas ne mažiau kaip 1000 tai skaitosi darbininkas,jai mažiau tu vergas,va taip ir atskirsi kas vergauja....

Memel_hihi

Memel_hihi portretas
Siems bezdalams prikurusius siuos istatymus ir pataisas atvedus Lietuva ant slenkscio trecio pasaulinio karo plius pilietinio.iskilo klausimas?????kaip Jus kvailiai iviesine savo snukius ir taip toliau ir kaip Jus galvojat ar spesit pasislepti pasikeitus santvarkai?????? Taip ivykus itariu atsirastu labai daug norinciu padirbeti..

As

As portretas
Cia darbdaviu iniciativa jiems paranki ta sistema visi dirbot ir zinot darbdaviu pazeidimus dekit i visus socialinus tinklus jiu pazeidimu esu nesiki mates kai kas ateina tikrinti valstybes tikrintojai pilnomis tasemis iseina zmones dirba valstybes nustatyta tvarka 8 valandas tik jiepriduoda kai moka mokescius o jei dirbat virsvalandzius uz jios negaunat jiokiu socialiniu garantijiu

Komentaras

Komentaras portretas
Senai laikas sutvarkyti tos apsimetelius bedarbius ir darbo biržos motereles,kurios daro bizniuka jos registruojant

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Yra bedarbiai ,yra bedarbiai šimtadarbiai parazituojantys visuomenės sąskaita. Gali turėti kosmonauto profesiją , bet ... praustis reikia ,reikia valgyti , o tada išeina - ir dirbti. Kosmonautu neįdarbins , bet šluota garbingiau ,nei šiukšlinti ar būti visuomenės šiukšle.

MES DARBU SUKURSIM DIDINGA RYTOJŲ IRŽEMĘ NUŠVIES KOMUNIZMO

MES DARBU SUKURSIM DIDINGA RYTOJŲ IRŽEMĘ NUŠVIES KOMUNIZMO  portretas
AUŠRA. KGB DĖDULĘ -PREZIDENTUUOSNA 123

Bardakas

Bardakas portretas
Taip taip, visi lietuviai dirbs, nes pasalpas arabams reikia moketi...

nuomonė

nuomonė portretas
Nieko iš šitų valdžiagyvių nesitikiu, praeitoje kadencijoje atiminėjo pensijas ir neįgalumo išmokas, dabar nedarbo draudimo išmokas.Pažiūrėjus į jų fiasko politikoje, darosi aišku, kad siekiama visiško destabilizavimo. Nieko nesugeba, tik atimt iš sunkiausiai besiverčiančių,Balsuos žmonės kojomis, tada galės ilgint pensijinį iki 100m, nes nebus kas išlaikys šią valdžiagyvių armiją.

engl

engl portretas
O kaip man gauti pašalpą už odontologines paslaugas? kad turėčiau šypsena ir galėčiau įsidarbinti.

Felius

Felius portretas
Man 59,stažas 39, nedirbu 2. Negaunu nei išmokų nei tinkamo darbo. Pradirbau inžinieriumi, nieko padoraus nesiūlo, apart duobkasiu ar nuotekų darbininku.Štai jums faktas kaip dirba užimtumo - lodorių tarnyba

jokiu isligu tinginiams

jokiu isligu tinginiams portretas
kokie cia dar gali but terminai nesiima siulomo darbo jokiu pasalpu gana megautis svetimu uzdarbiu,tik saiposi,DARBAS DURNIU MYLI...

Siies

Siies portretas
Emigruokit na... ui is to lietuvisko durnyno, nesuprantu kaip zmonems sazine neleidzia pasiusti ir darbdavi ir uzimtumo tarnybas.

???

??? portretas
man nei darbo duoda nei pasalpa moka, ir ka daryt?

RUGINIENIĖ visškai n e p a g r į s t a i kalba, jog

RUGINIENIĖ visškai n e p a g r į s t a i kalba, jog portretas
per 6 mėn. neras darbo, o neva, per 7 tai jau ras, ir tai r o d o jog PROFSĄJUNGOS lyderė, prarado visiškai orientaciją gyvenime,tai n e s o l i d u ir gėda, tokie š n e k o r i a i neturėtų ginti bėdoje papuolusius darbuotojus.

I

I portretas
Svetimiems po 1000eur o saviems nei cento, antžmogiai.

N

N portretas
Svarbu ekonominiam naudos ieškotojams kurie tingi savo šalyse dirbt duos po 1000eur, o mūsiškiams gaili duot tuos varganus 120 eur pašalpos, nes išbraukus nei šitų trupinių negausi.

Pasiuliau pasalpiniui kaimynui,uz70€,padirbt 5 val...?

Pasiuliau pasalpiniui kaimynui,uz70€,padirbt 5 val...? portretas
Tai mane pasiunte.o renka bambalius??

ai ai ai

ai ai ai portretas
kiek veltėdžių susirinko paverkti. Marš dirbti, darmajedai.

manau

manau portretas
o ka, tik atbegusius nusikaltelius lietuvos valdzia gerbia ir solidziai islaiko? o saviems ir tu menkuciu pasalpeliu gaila? jeigu negali pasiulyt darbo pagal issilavinima, tai privalo moketi pasalpas. gal tada maziau temps is kitu saliu pigia darbo jega

Kažkokia viltis bus ar ne tai retorinis klausimas.

Kažkokia viltis bus ar ne tai retorinis klausimas. portretas
Bedarbi bėk į Afriką ,gal ten tūkstantį duos kad grįžtum atgal ?.

Na ir kiek gi

Na ir kiek gi portretas
Tų ilgalaikių bedarbių gauna pašalpas, jei nedarbo pašalpa mokama 9 mėnesius? Kas neturi stažo, negauna nieko. Jei gauna socialines pašalpas, jas ne UZT skiria. Didžiausia dalis ilgalaikių bedarbių bus 55-60+ metų, retas tokiame amžiuje visiškai sveikas, kad galėtų dirbti bet kokį pasiūlytą fizinį darbą. Reforma dėl reformos - pašalpas brauks tiems, kurie jas užsidirbo, jiems ir darbus siūlys, o kas negauna nieko, nieko jiems ir nesiūlys, tiesiog nėra tokių darbų.

Ismet darbo birzos direktoriu,kuris yra

Ismet darbo birzos direktoriu,kuris yra portretas
Toks pats parazitas,ir nieko neveikia...

Haha

Haha  portretas
Pirma atskirkit terminus valstybes pasalpa ir draudimo ismokos antra draudimas yra garantuotas ir nelieciamas tik tiems kas dirbo ir mokejo imokas as seimas toks kvailas ar zmones bando kirsinti ir trumpalaikius bedarbius visus vadinti pasalpinius kai jie tik nesenai buvo dirbe ir gavo gauna ne pasalpas socelines o draudimo ismokas ar cia kazkam naudinga verslininkam del to kad tikri pasalu ismokos gavejai nedirba o tie kas gauna trumpalaiki nedarba ir draudimo ismoka turetu jos negauti ir eiti dirbti darbdavems nes darbdavei pasirinkimo nebeturi kazkam labai naudinga prastumti viskas orentuota i trumpalaikius bedarbius nors jie sako atvirksciai reikia pasalpas braugti tiem bedarbem jai siulo darba eikit i pokalbius bet uzsiminkit kad jau daug metu nedirbat motyvacijos nera nieko nemokat istatymus teises zinot ir darbdavei tokiu venge tik taip galima eiti pries sistema kuri sukurta zlugdyti paprasta zmogu.

butina

butina portretas
Visi apsukruoliai stovi Darbo birzose gauna pasalpas ir nelegaliai visi dirba Labai slykstus ir nusikalstamas Valstybes apgaudinejimas nes is musu visu dirbanciuju uzdirbtu pinigeliu jie siurbia savo pasalpomis Moketi visas ismokas is Darbo Birzu tik tris menesius tada visi isidarbins legaliai ir sumazes nelegalus darbas Baisu darosi koks nelegalaus darbo mastas jai perkama po 10 butu ir ju vis truksta nes statybininkai nespeja statyti nors butu kainos kosmines nors bedarbyste LIETUVOJE KOSMINE

Nausėdos "gerovės valstybė"

Nausėdos "gerovės valstybė" portretas
Mes kuriame "gerovės valstybę" pagal Nausėdą

atsakau " Tam nuomone"

atsakau " Tam nuomone"  portretas
Jūs esate neteisus. Turėtumėte suptasti, kad kai kurių kvalifikacijų specialybių darbų tiesiog nėra. Pavyzdžiui pedagogų reikia tik nedaugelio specialybių ( matematikos, chemijos, anglų k. )

Mantas

Mantas portretas
Dešinioji politika - sunaikinti valdišką sveikatos apsaugą, švietimą, darželius tegul eina į privačius. Žmogus yra niekas, tik darbo jėga kol dar sugeba dirbti.........Moterys neturi kurti šeimos, auginti vaikų nes šeima maišo būti pigia darbo jėga, o susensi nusipirk šunį. Trūksta jaunimo - atvešim iš Afrikos ir t.t.

Na

Na  portretas
Asmuo gauna ne pasalpa , o nedarbo draudimo ismoka . Labai didelis skirtumas . Si ismoka priklauso asmenis , kurie dirbo , dalyvavo darbo rinkoje , o pasalpas gauna asmenys , kurie patys net neprisimena kada dirbo . Reiketu tiksliai ivardinti , ir uzsidirbtosismokos , nevadinti pasalpa . Cia kaip automobilio draudimas - jei buvo apdraustas , avarijos atveju gauni draudima , cia panasiaiir su dirbanciais.

66

66 portretas
Socialinės apsaugos ministerija kovoja su socialiai pažeidžiamais žmonėmis, toks absurdas įmanomas tik prie konservų.

Antanas

Antanas portretas
Konservai tik ir sugeba daryti nesąmones - Taivanas ir Kinija, Baltarusija ir trąšos ir t.t. Konservai Lietuvos tragedija.

Bantustanas ne valstybė

Bantustanas ne valstybė portretas
Kada pradėsim naikinti konservų utėles? Ar lauksite baudžiauninkai kol jus apšiks virš kaklo? O iš kur imsime milijardus baltarusių tranzitą praradę ir su kinais susipykę? Tie išsigimėliai paskolins valstybės vardu, išdalins savo draugų firmoms, o Jūs ir Jūsų vaikai ir anūkai mokės procentus švedams ir amerikonams...

23

23 portretas
Visiškas absurdas. Verslo asociacijos užsakė kelis straipsnius, kad Lietuvoje yra darbo ir kažkas tuo prisidengdamas Lietuvoje griauna socialinę apsaugą.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Tai galima butu isleisti dar istatyma, kad darbdavys privalo priimti po kokia 5% bedarbiu, nesvarbu kokios kvalifikacijos :)) cia juk darbdaviu spaudimas ir siulymas zmones mesti i gatve. Tegu prisiima kazkokia atsakomybe valstybes gerovei..

KRITERIJUS

KRITERIJUS portretas
KAS NENORI DIRBTI LIKS LIETUVOJE O KAS NORI - EMIGRUOS.....

jooo

jooo portretas
Kiek melo pila purvasklaida ir valdancios institucijos. Reikia imonems vergu, o ne darbuotoju, iskuriu galetu tyciotis. Nebelieka instituciju kurios apgintu zmogu. Laikas atvirai pradeti viesinti darbdaviu nelegalia veikla! Skelbime rasoma viena, susitikus jau kita, realiai vyksta dar kita- viska reikia viesinti! Zmones norintis uzdirbti daugiau nei minimuma dirba daugiau nei sutartyje nurodyta valandu.. Tipo darbdavys leidzia, nedraudzia uzsidirbti daugiau.. Jei zmones nedirbtu tu papildomu val. isaisketu, kad dauguma moka tik minimuma..

Tik nereikia

Tik nereikia portretas
Cia vienas raso rusu laikais jei nedirbsi i kaliuze pasodins.ka posodins?nebent kadru skyriaus darbuotoja jeigu tas nesutiks idarbinti i gamykla drebanciom rankom ir ispurtusia marmuze kabutese darbininka.zmogus atejo dirbti,todel ji turi idarbinti ir viskas.aisku kad jis nedirbs,bet privalai priimti jo issilavinimas atitinka darbo profili

valdžia meluoja2

valdžia meluoja2 portretas
Tiesa, jau girdisi kalbose kad bus susiprotėta ir išlaikys tuos 9 mėn laisvę ieškotis tinkamo sau darbo, tikėkimės kad taip ir bus. Nes kitaip tai būtų aukščiausio lygio pasityčiojimai iš žmonių. Nes jausmas kyla, kad valdžia parsidavė verslininkams, darbo žmogų nori tik dar labiau išnaudoti ir engti ir versti dirbti nenorimą darbą ir dar už mažesnį atlyginimą. Ir dar tarsi sako kad tai lies tik ilgalaikius bedarbius, o ant popieriaus parašyta, kad lies kaip tik ir iki 9 mėn nedirbančius, tai kur čia šuo pakastas, kas per gudragalviški valdžios viražai? Nori atimti iš žmogaus jam priklausomą bedarbio išmoką už kurią mokėjo mokesčius?

valdžia meluoja

valdžia meluoja portretas
Įdomu kiek verslas ar jų lobistai sumokėjo šitai konservatorių ministerijai kad prastumtų žmogui paprastam nepalankų įstatymą? Ir dar meluojama, kad viskas nukreipta prieš ilgalaikius bedarbius, nors akivaizdu, kad nukreipta prieš trumpalaikius bedarbius. Juk šita Socialinės apsaugos ir darbo ministerija turėtų ginti paprastų darbuotojų interesus, o atrodo kartais gaunasi atvirkščiai – bent jau tuos projektus beanalizuojant- atrodo, kad gina verslo interesus: kalba, kad turi didėti žmonių pajamos, o numatomu įstatymu daro atvirkščiai, mat priverstinai turėtų sutikti žmogus dirbti už mažesnį atlyginimą nei turėjo (numatyta, kad privalės sutikti dirbti už 60 proc. buvusio darbo atlygio, o jei ne – mes lauk iš užimtumo tarnybos . Kas čia per prievarta, kas per baudžiava? Be to, žmogus mokėjęs mokesčius (pats užsitarnavęs tai) turi teisę gauti nedarbo išmoką 9 mėn., o ne 6 mėn. kaip dabar numatoma , mat po šio laikotarpio pagal tą įstatymą galės dažytojai siūlyti kad ir betonuotojos darbą

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
kodėl skvernelis su karbauskiu ,veryga nešluoja gatvių ?

Tam nuomone

Tam nuomone portretas
O kodel ne?humanitariniu mokslu daktarams kaip tik naudinga padirbeti kroviku ar kiemsargiu,valytoju.ir tik nereikia juokinti.zmogelis islaikomas tevu,seneliu pagal pazintys baigia kelis aukstuosius nors bukas kaip bananas.netekes paramos lieka be nieko.isidarbint be sansu,nes net neprisimena ka jis ten studijavo.todel prispausti realybes londei tulikus sveicia

xdff

xdff portretas
jau kai rusu laikais nedirbsi sodins i kaliuze, neziures ar tu negali ar nesugebi, psd reik moket ,is ko jei nedirbi,o is birzos meta

Nejuokinkit

Nejuokinkit portretas
o pasidomekite situacija rajonuose...jums žmonės supanašėjo su gyvuliais jau!Eigu sprendžiate iš savo viršugalvis tai tada tegul dirba jums pabėgėliai, juk jiems negaila ir 1000 EUR!..

Haha

Haha portretas
Matot ismesti is birzos gali tik jai atsisakai bet jus neatsisakykit kai jum duoda nueiti pakalbeti pas koki darbdavi nueikit ir kalbekit su darbdaviu jai darbdavys sako ka mokat sakykit kad nieko ka zinai zinau savo teises ir istatymus ir prizadekit darbdaviui kad jus is jo gausit visas savo teises tai kas priklauso jums darbo kodekso ir kaip nekeista dabrdavei nemegsta protingu savo teises zinanciu zmoniu ir niekas jusu is birzos neismes nes jus buvot pokalbi bet jusu nepasirinko o del pasalu mazinimo cia yra ne pasalpa cia yra draudimas mes mokam nedarbo ismokas tam kad gautume draudima taip kaip mokame kasko automobiliui jai sudauzote masina jum draudimo bendrove pasakytu mes savo ineciatyve jum sumazinome ismokesim maziau pakeitem sutarty jusu nenaudai nesvarbu kad jus mokejote tai lygei dabar daro valdantieji nori pakeisti jum draudimo salygas cia nera pasalpa skatinama vergove dirbti uz centus kapitalistam kas moka algas tas turi darbuotoju

Kokios cia pievos

Kokios cia pievos portretas
Aplamai pati uzimtumo tarnyba bent supranta ka pagal nauja tvarka darys,kaip skirstys tuos nepasirengusius dirbt ir pan? Ir isvis neina suprast kaip bus su tais nepasirengusiais dirbt zmonem,tarkim turinciais priklausomybiu,skolų,vyresniais kuriu nenori idarbint darbdaviai? Juos kaip sunis per borta mes i savivaldybės glebi? O ar jiem priklausys isvis bent socialine pasalpa? Nes jeigu ne tai galim tik įsivaizduoti tokia komiska situacija kaip savivaldybė bando padet issivaduot is skolu zmogui kai jam net nebus mokama socialine pasalpa ir jis vapse netures ne cento o statusa tures toki kad darbdavys juo labiau nenores tokio zinodamas jog jis problemų turi. Jeigu rimtai toki statusa gave zmones isvis liktu be pajamu tai cia butu protu nesuvokiami dalykai,nes yra ir rimtu zmoniu,tarkim pries pensijinio amziaus kurie ilgai neranda darbo,seniai negauna is uzimtumo tarnybos jokiu pasalpu ir tik is tos socialines pasalpos gyvena.

SLYKSTU

SLYKSTU portretas
Labai teisingai senai reikejo sitas visas ismokas panaikinti gudriem apsukruoliam kurie samoningai stengiasi buti BEDARBIAIS kiek pazystu ,,BEDARBIU KABUTESE'' visi gauna pasalpas ir nelegaliai pastoviai dirba As savo mastymu nesuprantu kaip galima sveikam zmogui surasti darba jai jis nenori ir pats jo nejiesko Sugalvotas KAZKOKS ABSURDO ISTATYMAS musu diplomuotu valdzios atstovu moketi pinigus samoningai apsimetusiems bedarbiams kurie dauguma dirba uz labai gera pogrindini atlyginima nelegaliai ir oficialiai jie darbo nejiesko ir pasiulyto atsisako nes kaip gali sutikti ir atsisakyti pelningos gero uzmokescio gyslos nes ir valdzia skatina nejieskoti ir nerasti darbo mokedama solidzias ,,BEDARBIO'' pasalpas

Anonimas

Anonimas portretas
Dziaukites s.u.p.i.s.t.i Lietuvos baudziauninkai kapitalizmu ir landzbergio rojumi. Atsimenam kaip klyket Sajudzio mitinguose ,,Landzbergis Lietuva ,, TAIP JUMS ir REIKIA. Nepatiko gyventi laisviems ir be rupesciu prie Tarybu valdzios -- gyvenkit laimingi prie landzbergio fasistinio rezimo. REIKALAUJAM kad vyriausybe isvis jums nemoketu jokiu pinigu uz darba. Duotu taloniuka zupes bliudui ir tik tiems kurie darbdaviui b.y.b.i nuciulps.

Nėra kvalifikuotų darbų

Nėra kvalifikuotų darbų portretas
Lietuvoje žmonės iš savo lėšų sumoka didžiulius pinigus , kad įgytų aukštėjį išsilavinimą, o po to negauna darbo pagal įgytą kvalifkaciją.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Lietuvos seimas su Lietuvos prezidentu apvogė Lietuvą ir žmones , uždrausdami dirbti , ir dabar dalis negali dirbti .

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Lietuvai darbo biržos nereikia , o darbo skelbimus gali skelbti seniunijose ir internete . Kvalifikacija ir profesija tik už asmenines lėšas ir tai turi galioti visiems valstybės tarnybų darbuotojams

Kaune nėra darbų net valstybės tarnyboje

Kaune nėra darbų net valstybės tarnyboje portretas
Aš turiu pedagoginį magistro išsilavinimą, tačiau darbo nra, po to įgigau kitos specialybėsx magistro išsilavinimą , kuris man kainavo apie 10000 EUR ir darbo jau keletą metų nagaunu Kaune. Nėra darbų ir nėra praktiškai net valstybės tarnyboje. Valstybės tarnyboje darbai pagrinde Vilniuje.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
nedarbo draudimo išmoka sugalvota tam kad apvogti Lietuvą , ir jūs nuslepiate kad pagrindiniai vagys yra valstybės tarnautojai ir kiti gaunantys didelias algas , nes jų išmoka sukas aplink 950 eurų į mėnesį , o įmoka apie 15 eurų , kitaip skaičiuojant : kiek įmokat visų mokesčių tai visi susigrąžina akimirksniu . Taigi Lietuvos prezidentas su seimo nariais sugalvoję kaip apvogt Lietuvą

IS, KUR TU DARBU GALI BUTI. IS, KUR KILS ATLYGINIMAI

IS, KUR TU DARBU GALI BUTI. IS, KUR KILS ATLYGINIMAI portretas
JEI VALDZIA SANKCIJOMIS BESIMETYDAMA. VISAS DARBO VIETAS BAIGIA UZDARYT. SEDI DURNIU IJUNGE IR VAIKO BEDARBI. EIK TEN, EIK TEN. KAI PATYS MIEGA MILIJONUOSE. GEDA. GEDINGA PASALPA BEDARBIO, KAI VISKAS BRANGSTA VALANDOM

grįžtama į praėjusį laikmetį

grįžtama į praėjusį laikmetį portretas
Atgavus nepriklausomybę,buvo daug bedarbių,bet tada niekas nieko nemokėjo.Privalėjo žmogus darbintis už menkiausią atlyginimą,nes biržoje konsultantės grasindavo,kad jei atsisakys siūlomo darbo,asmuo bus išmestas iš darbo biržos.Tik neaiški buvo to grasinimo esmė,nes birža vistiek niekam nieko tada nemokėdavo.Kai pradėjo mokėti pašalpas,tai taip pat konsultantės grasindavo,kad asmuo bus išbrauktas iš biržos,jei nesutiks imtis jam siūlomo mažai apmokomo darbo. Situacija sugrįžta.Kodėl ? Todėl,kad darbdaviai nenori mokėti didesnių atlyginimų,kad darbuotojai nesutinka vakcinuotis,nesutinka dirbti už du ar net tris asmenis už minimalų atlyginimą.Štai todėl vėl imasi tų pačių veiksmų,priversti žmones dirbti už minimumą.Tegyvuoja Vergystė !

PASKELBIA VIENA KVAILA DARBA. UZ KURI NEDAUG MOKA

PASKELBIA VIENA KVAILA DARBA. UZ KURI NEDAUG MOKA portretas
DAR CIA NE VISKAS. PO TO SAKO YRA DAUG NORINCIU I VIENA VIETA. ATEIK POKALBIUI. TIPO INTERVIU. O PRIIMS AR NE, TAI NEAISKU. SUSIMOKI UZ KELIA. O KELIAS IS KAIMO I MIESTA IR NEPIGUS.

Europa 2

Europa 2 portretas
Kaip galvojate ar vergovinės Lietuvoj vairuotojas furos gauna 29eurus per valandą....???? Nes furų vergai Lietuvoj dirba už 75eurus per diena,taip kad susikiškit ta ubagų Lietuva sau į kokią norit vietą....

Europa

Europa portretas
Dabar atskirs kas yra vergai,o kas yra laisvi žmonės,jai Europoj žmogus gauna 1000 į rankas tai yra darbininkas,jai mažiau tai yra vergas.....o vergus Lietuvos vergvaldžių labai myli nes ant jų galima krauti turtus ir joti ant kupru....

AnI nuomonė.

AnI nuomonė. portretas
Seniai taip reikėjo. Išėjai iš darbo savo noru nesusiradęs kito darbo jokios pašalpos. Priveisė bedarbių mintančiu kitu uždirbtais pinigais ir dar tyčiojasi.

senjoras

senjoras portretas
oho! pensininkai tokių pensijų negauna, dirbę daug metų o šie veltėdžiai net virš 500-gauna,aisku kam jiems dirbti?

xxx

xxx portretas
Labai gerai, greiciau tai igyvendinkit, nes kai kurie tikrai tingi dirbti

Komentatoriai

Komentatoriai portretas
juk jus apgavo. Niekas tų pašalpų taip vadinamų negauna. Visi kas dirbo 30 mėn per paskutinius 36 mėnesius - užsidirbo nedarbo išmokas. Didesnes ar mažesnes. O kam nepriklauso šios išmokos, tai nieko ir negauna. Tai kaip suprast jūsų ašaras kad kažkas kažkam ant sprando sėdi?!? Juk nieko panašaus :D

dar

dar portretas
Susidaro įspūdis,kad Lietuva gali išlaikyti tik į ją patekusius užsienio imigrantus-jiems ir dirbti berods nereikia,ir už šildymą mokėti nereikia....

nuomonė

nuomonė portretas
Ar humanitarinių mokslų daktarams teks dirbti ir kiemsargio ar kroviko darbą? Ar taip nešvaistomi valstybės intelekto resursai?

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
žada tuoj rubliai bus.....

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Anonimo durnumas ir naglumas beribis. Nevykėlis, vienus metus prasitrynęs prie kažkokio darbelio, įsivaizduoja, kad visą gyvenimą jį kiti privalo išlaikyti. Tiesiog nacionalinė vertybė ;DDDD

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Nepasirengusieji dirbti sėdi seime. Taip, jie dirba, juk bezdėti nieko neveikiant irgi darbas, o už bezdėjimą, pasirodo, net ir pinigus moka. Tiems bezdaliams lietuvos piliečiai nerūpi, kur kas svarbiau migrantus musulmonus aprūpinti ir išlaikyti.

To Invalid

To Invalid portretas
Tam Invalid.Esi proto invalidas,ir nesutapatink žmonių gaunančių invalidumą su alkoholikais.

Mokesčių mokėtojas

Mokesčių mokėtojas portretas
Pagaliau. Atsikratysim pašalpinių erkių nuo savo sprando.

Smirdinčios vertybės

Smirdinčios vertybės portretas
O už ką bus ir yra mokamos pašalpos ir nuomojami būstai nelegaliems emigrantams,iš kieno kišenės 1000 eurų tiems panorėjusiems išvažiuoti ? Tikras politinis konservinis durnizmas,saviem praradusiem darbą dėl valdžiažmogų politinio debilizmo,špygą taukuota,o tikriem deklaruotiem darmaiedam nelegalam visos garantijos.

Anonimas

Anonimas portretas
Tik pamiršta viena svarbų dalyka parašyti kad pašalpas gauna tie kurie jas užsidirbę tai yra mažiausia metus dirbę ir mokesčius mokėję o kurie nedirbę jie pašalpų negauna.

Bedarbis

Bedarbis portretas
Neužp...kit su tom pašalpom.Stoviu darrbo biržoje jau su kart po 2 metus ir JOKIOS pašalpos negaunu.Aišku jums bl debiloidai. .

Invalid

Invalid portretas
O kodel invalidai gali gi nedirbti ir pašalpas gauti? Tegul atima mokėjimus tiem kas neina į darbą nors gali dirbti kažkokius darbus bet prageria pašalpas

Senolis

Senolis portretas
Tik valdzia kalta ,kad komunizma sukure! Su tinginystes ismokomis,pasalpomis sugadino zmogas, ir zmogos nenori dirbti. Atidaryti valgyklas ,kuriose gautu karta i diena sriubos ir duonos rieke nevykeliai, ir jokiu pinigu neduoti valkataujantiems!

Kiek pazystu pasalpiniu,tai visi apsimete

Kiek pazystu pasalpiniu,tai visi apsimete portretas
Erkes.kurie turi kitus saltinius gyventi??

Amerikos exs rezidentas

Amerikos exs rezidentas portretas
Kodel sovietmeciu visi dirbo, o dabar nori is pasalpu gyventi,JAV pasalpa moka terminuotai ir tai su salyga ,jeigu pries tai dirbai bent puse metu. Ne bedarbyste ,o tinginyste pas mus vyrauja!

Safyras

Safyras portretas
Visi puikiai žino, kad turėti valstybinį užsakymą yra labai naudinga, nes tada pajamos garantuotos, vadovų algos didelės, o ir tikrintojai savi... iš partijos, draugų ar giminių rato... Todėl ir gaunasi, kad pensininkas , dirbęs tarybiniais ir šiais laikais gauna 200-400 eurų, o vadovai, visokio plauko firmelių direktoriai nuo 2000 iki 15000 eurų per mėnesį, kaip ir politikai vis gerina savo darbo ir gyvenimo sąlygas, kol atėjo iki to taško, kad nėra kam nei mokyti, nei dirbti... O kur dar baudos už menkaverčius prasižengimus..Atleidimas nuo bausmės už didelius ir reikšmingus nusikaltimus labai dažnas, nes ištirti galima greitai arba labai ilgai, kol pasibaigia senaties terminas ar gauti simbolinę baudą. O teismai ir advokatai brangiai kainuoja, todėl ir bylinėjasi tik turtuoliai ar organizacijos...

Marija

Marija portretas
Per pašalpas atpratintino žmones dirbti.Anglijojė taipat dirbti kai kurie nenori.Bando išgyventi iš pašalpų.Nes ir mūsų tautiečiai,kai kurie nenori ten dirbti.Graźinti visus i darbo rinką ir viskas.

Kika

Kika portretas
Senai reikėjo baigt su tais amžinais darmajedais.

tai darykite kaip Anglijoje

tai darykite kaip Anglijoje portretas
ten mokamos išmokos ne 9 mėnesius o pastoviai. Dėl ko ten negrai bėgą, ogi iš pašalpų gyventi ir nedirbti. Ir nemokamai butus socialinius gauna. O čia nori, kad už ačiū dirbtu ir varganų 9 mėnesiu pašalpą mažą mokėdami. Norėčiau pamatyti kaip tokius pasiūlymus pateikė būtu atleisti iš darbo ir jiems lieptu dirbti , bet kokį darbą. Kokių šiukšlių rūšiuotuoju. Ar dirbtu ?

minde

minde portretas
eikit i kvintencija dirbt prestizine kauno firma ddele alga 520i rankas dar atostogos ziema ko ne prestizas,

Galerijos

Daugiau straipsnių