„Air Baltic“ planuoja gegužę atnaujinti skrydžius į Izraelį

Latvijos nacionalinė aviakompanija „Air Baltic“ pranešė planuojanti gegužės mėnesį atnaujinti skrydžius į Tel Avivą.

Kita vertus, bendrovės atstovai pabrėžė, jog oro vežėja atidžiai stebi saugumo padėtį Izraelyje ir negali atmesti galimybės, kad šių skrydžių atnaujinimo data būti vėl atidėta.

Tuo pat metu „Air Baltic“ skelbiamas skrydžių grafikas rodo, kad pirmasis skrydis iš Rygos į Tel Avivą numatytas gegužės 16-ąją, o bilietus šiam reisui jau galima įsigyti. Gegužę skrydžiai maršrutu Ryga–Tel Avivas planuojami 2–3 kartus per savaitę, vasaros mėnesiais – keturis kartus per savaitę.

Pernai spalio 7-ąją prasidėjus Izrealio ir palestiniečių grupuotė „Hamas“ kariniam konfliktui, „Air Baltic“ netrukus sustabdė skrydžius į Tel Avivą iki praėjusių metų pabaigos, o vėliau – iki šių metų kovo pabaigos.

2023-aisiais aviakompanija keleivių pritraukė 35,8 proc. daugiau nei ankstesniais metais – 4,536 mln., o šiemet tikisi jų aptarnauti ne mažiau kaip 5 milijonus.

„Air Baltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino ir Tamperės skraidina daugiau kaip 100 krypčių Europoje, Skandinavijoje, NVS ir Artimuosiuose Rytuose.

97,97 proc. „Air Baltic“ akcijų valdo Latvijos valstybė, likusias – Danijos investuotojo Larso Thueseno (Larso Tueseno) įmonė „Aircraft Leasing 1“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių