Devynioliktas agurkų sezonas: „Kėdainių konservų fabrike“ darbas virte verda

Grįžti į straipsnį

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
O tiekėjus fabrikas tikrina?Nes praeityje pasitaikė atvejis,kai nusipirkus agurkų stiklainį,jį atidarius,kvapas buvo toks,lyg ten būtų srutų pripilta.Lygiai toks,koks būna, kai srutomis tręšia laukus.

Klausimas technologui

Klausimas technologui portretas
Kėdainių fabriko "sūrio užtepelė" - Rapsų aliejus (56%), vanduo, tarkuotas kietasis sūris (8%) (pienas, druska, raugas, fermentas), bazilikų pasta (4%) (bazilikai, saulėgrąžų aliejus, druska), cukrus, česnakų milteliai, druska, garstyčios, kiaušinių trynių milteliai su gliukozės sirupu, modifikuotas bulvių krakmolas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos (citrinų rūgštis, acto rūgštis), tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), konservantai (kalio sorbatas, natrio benzoatas), dažiklis - natūralus karotenų mišinio ekstraktas. Sūrio tik 8 proc , o rapsų aliejaus 56 - turėtų būti RAPSŲ ALIEJAUS užtepėlė.

Lenku agurkai

Lenku agurkai portretas
As perku tik lenkiskus, nes skanesni ir pigesni.

Edukuotas vakcinuotas

Edukuotas vakcinuotas portretas
O kur penio skonio agurkai?

As

As portretas
Labai skanus agurkai tik Ju marinuotus perku ,super skanus

Galerijos

Daugiau straipsnių