Didžiausių Lietuvos įmonių sąraše „Viada LT“ užima penktąją vietą

  • Teksto dydis:

Plačiausią degalinių tinklą Lietuvoje valdanti bendrovė „Viada LT“ 2024-ųjų metų didžiausių Lietuvos įmonių sąraše pagerino savo pozicijas ir įsitvirtino penktojoje sąrašo vietoje.

Lietuvos įmonių duomenų bazė „Scoris.lt“ paskelbė, kad, „Viada LT“ minėtajame sąraše pakilo per dvi vietas: iš septintosios į penktąją.

Kaip teigia „Viada LT“ generalinis direktorius Linas Karlavičius, įmonės pakilimą nulėmė inovatyvių ir tvarių sprendimų sėkminga paieška ir dėmesys kiekvieno kliento poreikiams, kuriuos atspindi vis dar tęsiama degalinių rekonstrukcija bei tinklo plėtra.

„Visuomet ieškome geriausių sprendimų mūsų klientams bei siekiame, kad jiems kiekvienas apsilankymas „Viada“ degalinėse atneštų tik teigiamas patirtis. Akivaizdu, kad mūsų tikslas kelti sau kuo didesnę kokybės kartelę atsiperka, todėl šį pakilimą vertiname kaip mūsų efektyvaus darbo rezultatą“, – sakė „Viada LT“ vadovas.

„Viada LT“ generalinis direktorius Linas Karlavičius. „Viada LT“ nuotr.

„Scoris.lt“ duomenimis, šiuo metu įmonėje dirba 1186 darbuotojai. Pasak L. Karlavičiaus, šis gausus būrys kolegų užtikrina, kad „Viada LT“ klientams būtų siūlomos tik pačios aukščiausios kokybės paslaugos.

„Pernai sukurtas įmonės svetingumo standartas, degalinių darbuotojų pareigų pavadinimo pakeitimas iš operatorių į kliento aptarnavimo specialistus – tai tik dalis to, kas parodo, kad mūsų įmonė ryžtingai juda į priekį, pasiūlydama geriausias sąlygas tiek darbuotojui, tiek klientui“, – aiškino „Viada LT“ generalinis direktorius.

Be to, anot L. Karlavičiaus, „Viada LT“ itin intensyviai investuoja į aplinkai draugiškas priemones. Pavyzdžiui, pernai bendrovė įrengė 28 saulės elektrines degalinėms, kurių bendroji pikinė galia siekė apie 646 kWp. Tikimasi, kad iki 2030 m. tokias saulės elektrines pavyks įrengti ant visų tinklo degalinių stogų. Šis sprendimas leidžia įmonei laikytis krypties, siekiant tapti klimatui neutralia bendrove.

Tvarūs, modernūs bei kliento ir darbuotojų patirtį gerinantys sprendimai – įmonės prioritetas. „Viada LT“ nuotr.

Pastaraisiais metais „Viada LT“ degalinėse buvo montuojamos modernios degalų pylimo kolonėlės, diegiamos išmanios, energiją taupančios apšvietimo, šildymo, vėdinimo sistemos, pakeisti visų degalinių sanitariniai mazgai. Be to, buvo įrengtos naujos prekybinės įrangos, poilsio erdvės, užkandžių zonos, pastatyti nauji kavos aparatai. Taip pat yra diegiami skaitmeniniai sprendimai, pavyzdžiui, meniu yra pateikiami per video ekranus. Darbas atnaujintose degalinėse teigiamos įtakos turėjo ir tinklo darbuotojams, kurie pokyčius vertina teigiamai ir jaučia didesnį pasitenkinimą darbu.

Šie sprendimai pasiteisino, nes pernai į savo 131 degalinę „Viada LT“ pritraukė 27,5 mln. klientų – 8 proc. daugiau nei 2022 m., kas jai leido parduodamų prekių ir paslaugų pajamas padidinti 15 proc. iki 104,1 mln. eurų.

„Esu tikras, kad judame teisinga linkme, o priimti tvarūs, modernūs bei kliento ir darbuotojų patirtį gerinantys sprendimai ne tik mus išlaikys tarp lyderių, bet leis judėti tik pirmyn. Suprasdami savo vietą rinkoje ir prisiimdami atsakomybę tikime, kad tik atsakingas verslas turi ateitį. Tuo visados ir vadovaujamės, tačiau tuo neapsiribojame. Kasdien analizuojame Lietuvos gyventojų poreikius, esame nuolatinėse paieškose, kaip dar labiau galėtume praplėsti mūsų maisto bei gėrimų asortimentą ir klientams pasiūlyti dar daugiau naujų kategorijų“, – apibendrino L. Karlavičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

1980

1980 portretas
Prisimenu kokios baisios buvo komunistu koloneles ...

A

A portretas
Nebeperka tautiečiai kruvino kuro?

Vyti lauk

Vyti lauk portretas
Baisi kacapyno ištva,tik pasikti po pachmelo uzeinusi
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių