Įmonė pakeitė pavadinimą

Šešiasdešimt metų uostamiestyje veikianti įmonė „Specialus autotransportas“ pakeitė pavadinimą ir tapo „Ecoservice Klaipėda”. Pabrėžiama, kad nei užsakovai, nei gyventojai jokių nepatogumų nepatirs.

Įsipareigojimai lieka galioti

Naujasis „Ecoservice Klaipėda” pavadinimas oficialiai įsigaliojo nuo rugsėjo 29 dienos.

Vakar įmonės generalinis direktorius Laimonas Žemaitis apie pasikeitimus informavo Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorių Saulių Budiną.

Pavadinimą pakeitusi bendrovė Klaipėdoje teikia daug paslaugų. Įmonė rūpinasi komunalinių atliekų ir antrinių žaliavų surinkimu ir išvežimu, žiemą ir vasarą mechanizuotai valo gatves, prižiūri viešuosius tualetus ir fontanus.

„Pasikeitė tik pavadinimas. Visos sutartys, įsipareigojimai, įmonės rekvizitai lieka galioti. Tad nei gyventojai, nei Klaipėdos savivaldybė jokių nepatogumų nepajus“, – tvirtino vadovas.

L.Žemaitis pasakojo, kad buvo ilgai svarstyta, ar keisti įmonės pavadinimą. Toks sprendimas priimtas dėl kelių priežasčių.

Paskatino ir permainos

Viena iš jų ta, kad įmonės, kuri anksčiau vadinosi „Specialus autotransportas“, pagrindinis akcininkas ekologinių sprendimų bendrovė „Ecoservice“, priklausanti didžiausiam Baltijos šalyse nepriklausomam privataus ir rizikos kapitalo fondų valdytojui „BaltCap“.

„Ši įmonė yra neabejotinas lyderis Lietuvoje atliekų tvarkymo sprendimuose. Dažnai būna situacijos, kad „Ecoservice“ diegia naujoves visose savo įmonėse, tarp jų ir Klaipėdoje, o informacija gyventojus sunkiai pasiekia, nes pavadinimai visiškai nesisieja“, – komentavo L.Žemaitis.

Generalinis direktorius taip pat atkreipė dėmesį, kad paskutiniais dešimtmečiais atliekų tvarkymo rinkoje įvyko daug permainų. Įmonėje „Specialus autotransportas“ buvo įdiegti tarptautiniai ISO standartai, atnaujinti valdymo būdai, technika, kuri mažina sąnaudas, tausoja aplinką ir sveikatą.

„Pavadinimas „Specialus autotransportas“ kai kuriems žmonėms vis dar asocijavosi su senų laikų įmone, kuri tvarkosi neūkiškai, nors permainos nuo laiko buvo didžiulės. Tai taip pat paskatino keisti pavadinimą“, – aiškino vadovas.

Perdažys transportą

L.Žemaitis pasakojo, kad, pasikeitus įmonės pavadinimui, keisis ir mieste dirbančių automobilių spalva, lipdukai ant konteinerių. Juose dominuos nebe oranžinė, o žalia spalva.

„Tikiuosi, kad, pasikeitus pavadinimui, įmonės požiūris į miestą dar labiau pagerės, paskatins dar geriau dirbti“, – tvirtino S.Budinas.

L.Žemaitis pabrėžė, kad „Ecoservice“ socialiai atsakinga įmonė, tad pavadinimo pasikeitimas įpareigos labiau pasitempti, prisiimta didesnė atsakomybė.

Ekologijos verslo bendrovė „Ecoservice”, veikianti 16 savivaldybių visoje Lietuvoje, keičia jai priklausančių dukterinių įmonių pavadinimus.

Kitos dvi įmonės, veikiančios Trakuose, Lazdijuose, Varėnoje, Šiauliuose, Kėdainiuose, Panevėžyje ir Radviliškyje – „Komunalinių įmonių kombinatas” ir „Specializuotas transportas” veiks bendru pavadinimu „Ecoservice projektai”.

Pasak bendrovės „Ecoservice“ generalinio direktoriaus Arūno Makausko, noras suvienodinti įmonių pavadinimus yra tarsi simbolis tos darbo kokybės, kuri yra ir bus laikomasi ateityje visuose regionuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pinigu

pinigu portretas
Plovimas , naujas pavadinimas, nauji spaudai , blankai ir daug kitų. Viską nematomai butina bus pakeisti , kazkam darbas , už darbą apmokėjimas. Senasis pavadinimas buvo visai suprantamas ir be vertinimo į anglų.

UPS

UPS portretas
Saukiam visuose kampuose,kad sovietiniais laikais dominavo rusu kalba,o dabar ka-kitaip,dabar dominuoja anglu.Tai kur skirtumas?Ta pati panele,tik kita suknele.

mankurtėliai,

mankurtėliai, portretas
kodėl angliškai??????? kame logika?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių