Buvęs Vilniaus meras R. Šimašius grįžo į privatų sektorių

Buvęs Vilniaus meras Remigijus Šimašius grįžo į privatų sektorių – dirba dviejuose analitiniuose centruose.

Socialinio tinklo „LinkedIn“ paskyroje jis skelbia, jog gegužę tapo įstaigos „Centenary Policy Institute“ vyresniuoju patarėju, taip pat su kitais asmenimis birželį įsteigė analitinį centrą „World is a School“.

Kaip BNS nurodė R. Šimašius, „World is a School“, kuriai vadovauja buvęs jo politinis bendražygis, buvęs sostinės vicemeras Tomas Gulbinas, yra nedidelis analitinis centras, skirtas „padėti miestams diegti švietimo inovacijas“, panašias į tas, su kuriomis Vilnius laimėjo „Bloomberg Philanthropies’ Global Mayors Challenge“ apdovanojimą.

Anot jo, šį įstaiga orientuosis ne į Lietuvos miestus.

„Centenary Policy Institute“ veikė jau anksčiau. Prisijungiau prie misijos įgyvendinimo – padėti demaskuoti Kremliaus politiką, padėti Vakarams generuoti naujas stiprinančias idėjas. Veiklos sritis irgi mažiau Lietuvoje, daugiau Europoje likusioje“, – BNS teigė R. Šimašius.

Pasak jo, instituto steigėjas ir vadovas yra Paulius Kunčinas.

Vienas iš Laisvės partijos įkūrėjų R. Šimašius Vilniaus mero pareigas ėjo dvi kadencijas, 2015-2023 metais, šiuo metu jis kaip šios partijos atstovas dirba Vilniaus savivaldybės taryboje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Betgi supraskit,jam reikia išlaikyti 4 vaikus .o kur dar naujos žmonos poreikiai,tai ir darbų visokių neaiškių griebiasi.

susirūpinęs

susirūpinęs portretas
gal analiniuose centruose ? Nesuklydot?

Anonimas

Anonimas portretas
Galimai žmonos kontorai projektus stumti ir derinti, gal ir Pakalni kaip konsultantą priims. O kaip dėl atšalimo ir interesų konflikto?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių