Būkite atsargūs: eismo sąlygas sunkina plikledis, šaligatviai sostinėje – itin slidūs

  • Teksto dydis:

Eismo sąlygas ketvirtadienio rytą sunkina plikledis, perspėja kelininkai, sostinės savivaldybė ragina atsisakyti nebūtinų kelionių.

Vilniaus miesto savivaldybė ketvirtadienio rytą pranešė, kad dėl sudėtingų oro sąlygų Vilniuje nuo 4 val. ryto barstomi padidinti druskos ir smėlio kiekiai.

Pasak pranešimo, dėl lietaus ir įšalusios žemės šaligatviai gali būti pasidengę ledu, todėl mieste vaikščioti yra itin slidu. Dėl oro sąlygų kai kurios teritorijos barstomos pakartotinai, ne po vieną kartą. Iš viso Vilniuje pėsčiųjų ir dviračių takus, laiptus ir kitas zonas barsto apie 600 darbuotojų.

„Visgi Vilniaus miesto savivaldybė ragina vilniečius šiandien atsisakyti nebūtinų kelionių, o einant šaligatviais – išlikti atidiems ir atsargiems, neskubėti“, – sakoma pranešime.

Eismo informacijos centro 6 val. duomenimis, šalyje pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos daug kur, ypač pietų ir šiaurės Lietuvoje, slidžios dėl susiformavusio plikledžio, rytinėje šlies dalyje vietomis provėžotos, padengtos pažliugusiu sniegu.

Mažesnio eismo intensyvumo rajoninių kelių dangos visoje šalyje slidžios, provėžotos, daug kur padengtos prispausto, pažliugusio sniego sluoksniu.

Marijampolės ir Utenos apskrityse silpnas lietus, lijundra, kitur be žymesnių kritulių. Oro temperatūra nuo nulio  iki 3 laipsnių šilumos. Dieną eismo sąlygas sunkins lijundra, plikledis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ei, debilai!

Ei, debilai! portretas
Išjunkite priešrūkines! Jos skirtos ne jūsų debilumui pademonstruoti, o tik rūko metu. NETINKA nei lyjant, nei tamsoje, nei sningant. Kada gi pagaliau mentai pradės jus, idiotai, bausti už žibinimą priešrūkinėmis? Važiuosit su priešrūkinėmis priešais, įjungsiu apšviesiu jus ilgomis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių