Grobis – papuošalai

Į juvelyrinių dirbinių parduotuvę-lombardą Kalvarijų gatvėje vakar įsiveržę kaukėti vyrai išdaužė vitrinas ir pagrobė papuošalų. Plėšikų ieškojo gausios sostinės policijos pajėgos.

Pranešimas apie plėšimą gautas maždaug 10.30 val. Į juvelyrikos parduotuvę įsiveržė du kaukėti vyrai ir plaktuku išdaužę stiklinius prekystalius bei susišlavę vitrinose esančius papuošalus pasišalino.

Greta įsikūrusios drabužių parduotuvės pardavėja teigė, kad viskas įvyko akimirksniu.

Į įvykio vietą iškart atvyko saugos tarnybos ekipažas ir bent trys policijos automobiliai. Pasprukusių plėšikų ieško gausios sostinės policijos pajėgos, vietoje dirbo kinologai su šunimis.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešųjų ryšių poskyrio specialistas Paulius Radvilavičius vakar popietę informavo, kad sostinės policija ieško dviejų vyrų, vieno jų ūgis yra apie 175 cm. Abu plėšikai vilkėjo juodas žiemines striukes, ant veidų buvo užsitraukę tamsius šalikus.

Policijos atstovas taip pat patikslino, kad vyrai įėję į parduotuvę pagrasino daiktu, panašiu į pistoletą, tačiau tolesnės apiplėšimo eigos nekomentavo ir pavogtų papuošalų vertės neįvardijo.

Teigiama, kad iš juvelyrikos parduotuvės-lombardo išbėgę plėšikai metėsi link Žaliojo tilto. Jų vakar ieškojo keli kinologai su šunimis. Sostinės policija aiškinasi įvykio aplinkybes. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių