Į „Akropolį“ – ne apsipirkti

Šeštadienį į Vilniaus "Akropolį" plūdo ne nuolaidų apakinti pirkėjai, o krepšininkai mėgėjai. Prekybos centro aikštelę visai dienai užvaldė gatvės krepšinio turnyras "Orange Virus".

Krepšinio aikštelėse jėgas išbandė apie 600 dalyvių, sužaista apie 600 rungtynių, o nepaisydami lietaus renginį stebėjo apie 2000 žiūrovų.

Po įtemptų varžybų paaiškėjo penkių grupių nugalėtojai. Ant pakylos lipo intriguojamai pasivadinusios krepšininkų komandos: "Garantas", "Olialia", "Lavoninė", "Makongos" ir "Tašės".

Jau devintus metus organizuojamo "Orange Virus" tikslas – propaguoti gatvės krepšinio kultūrą Lietuvoje. "Orange Virus" dalyviai savo laimėjimais ne kartą garsino Lietuvos vardą pasaulio ir Europos čempionatuose.

"Lietuviai jau tris kartus tapo neoficialaus gatvės krepšinio čempionais. Šiuo metu Lietuva pasaulio gatvės krepšinio reitinge užima pirmą vietą. Taigi šiemet viltys – taip pat mūsų pusėje", – apie lūkesčius kalbėjo viena "Orange Virus" organizatorių, Lietuvos moterų krepšinio lygos direktorė Audra Ginelevičienė.

2009 m. "Orange Virus" turnyro nugalėtojai važiuos į pasaulinį gatvės krepšinio turnyrą "Moscow Open".



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių