Respublikinėje Kauno ligoninėje keičiasi vadovai

Po konkurso vakar paaiškėjo, kas tapo Respublikinės Kauno ligoninės generaliniu direktoriumi. Tai ortopedas traumatologas Linas Vitkus, nedidele persvara įveikęs buvusį ligoninės vadovą Stasį Gendvilį.

Iki šiol docentas L.Vitkus vadovavo Kauno klinikų Bendrosios ortopedijos sektoriui. „Kauno dienai“ medikas sakė, kad tai – jau ne pirmas konkursas, kuriame jis dalyvavo.

„Teko dalyvauti buvusio Raudonojo Kryžiaus, Kauno klinikinės ligoninės vadovo konkursuose, tad patirties jau turėjau, apsispręsti sunku nebuvo. Konkurse reikėjo atsakyti į pateikiamus klausimus, o taip pat pristatyti savo parengtą programą. Be abejo, jaudinausi“, – sakė docentas.

L.Vitkus sakė kol kas nenorintis viešinti savo minčių, ką keis ligoninėje, nes dar galioja trijų dienų terminas, per kurį konkurso rezultatai gali būti apskųsti. Vėliau mediko kandidatūrą tikrins įvairios specialiosios tarnybos, kaip ir numato įstatymas.

Jei pažeidimų nebus rasta, Respublikinės ligoninės vadovo pareigas jis pradės eiti nuo liepos 1 d.

Kaip sakė buvęs ligonės vadovas gydytojas Stasys Gendvilis, vadovaujantis ir Lietuvos gydytojų vadovų sąjungai, jis konkurse dalyvavo skatinamas sąjungos ir ligoninės personalo.

Abu medikai buvo vieninteliai kandidatai į ligoninės vadovo postą. L.Vitkus surinko 8,7, o S.Gendvilis – 8,27 balo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lietuvos žinios

Lietuvos žinios portretas
Permainas lydi abejonės skaidrumu: http://lzinios.lt/lzinios/Lietuvoje/permainas-lydi-abejones-skaidrumu/169743

AS

AS portretas
labai gaila,kad nelaimejo S.Gendvilis geras vadovas buvo.

Sveikinimai

Sveikinimai  portretas
Sveikinimai Linui Vitkui!
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių