Antakalnyje į avariją pateko GMP automobilis: nukentėjo „Subaru“ vairuotojas, medikai sveiki

  • Teksto dydis:

Vilniuje apie 12.30 val. Antakalnio g. paramedikų automobilis pateko į avariją.

Portalui diena.lt susisiekus su Vilniaus policijos atstovais apie 13 val., jie paaiškino, jog turi tik pirminę informaciją.

Tarnybos gavo du pranešimus. 12.34 val. buvo pranešta, jog Antakalnio g. už prekybos centro „Iki“ susidūrė GMP ir kitas automobilis. Smūgis – stiprus. Vairuotojas bandė atidaryti duris.

12.36 val. tarnybos sulaukė antro skambučio, kuriuo GMP dispečerė pranešė, jog GMP automobilis pateko į eismo įvykį. Jokių detalių neįvardinta. Buvo pasakyta, jog yra prispaustų žmonių.

Apie įvykį informuoti medikai, priešgaisrinė tarnyba ir policijos pareigūnai. Tarnybos yra išvykę į įvykio vietą.

Su policijos atstovais susiekus po 16 val., paaiškėjo daugiau Antakalnyje įvykusios avarijos detalių. Buvo patikslinta, jog šiame eismo įvykyje  „Subaru“ automobilis susidūrė su GMP automobiliu. GMP automobilis važiavo pagrindiniu keliu, kai į jį įsirėžė iš parduotuvės kiemo išvažinėjęs „Subaru“. Pastarasis nepraleido pagrindiniu keliu važiavusių medikų. Paramedikai važiavo ne į iškvietimą, nebuvo įjungti nei švyturėliai, nei sirenos.  

„Eismo įvykio metu nukentėjo „Subaru“ vairavęs vyras. Galimybės nustatyti girtumą galimybės nebuvo. Nukentėjęs vairuotojas buvo išvežtas į ligoninę, ten ir bus patikrintas jo kraujas.  Medikų automobilyje nenukentėjo niekas“, – diena.lt sakė Vilniaus policijos atstovas, patikinęs, jog stipriai sumaitoto automobilio pjauti nereikėjo.  

Eismas Antakalnio gatvėje buvo sustabdytas iki 14.30 val. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
PRIE KO ČIA ''KAUNO DIENAI '' Vilniaus įvykiai .

IDOMU

IDOMU portretas
kokiu greiciu leke ta spec.paskirties masina kad taip sudauze mieste lengvaja masinike.

Laimingas

Laimingas portretas
gi tas zmogus! Tik ka pokst,o GMP - jau vietoje!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių