Atkaklus vilkiko vairuotojas su policininkais bandė „tartis“ kelis kartus: nepadėjo net įspėjimas

  • Teksto dydis:

Lavoriškių poste sulaikytas neblaivus vilkiko iš Baltarusijos vairuotojas bandė papirkti policininkus.

Antradienį, apie 14.50 val., Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus ekipažas gavo pranešimą, kad Lavoriškių kelio poste sulaikytas galimai neblaivus 69 metų vilkiko vairuotojas.

Įvykio vietoje policijos pareigūnus pasitiko Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnė. Ji paaiškino, kad į Lietuvos teritoriją įvažiavo automobilis „Iveco“, vairuojamas galimai neblaivaus vyro. Alkoholio matuokliu pirmu pūtimu nustatytas 2,04 prom., antru – 2,05 prom. girtumas, nors vairuotojas tikino, kad alkoholį vartojo pirmadienio vakarą.

Kaip pranešė policija, vilkiko vairuotojas, siekdamas išvengti baudžiamosios atsakomybės už vairavimą neblaiviam, nutarė „tartis“ – iš pradžių pasiūlė 100 eurų, o vėliau ir 200 eurų. Pareigūnai įspėjo vyrą, kad dėl bandymo papirkti gresia baudžiamoji atsakomybė, bet vyras buvo atkaklus – toliau bandė „susitarti“.

Ir pasodintas į tarnybinį automobilį vyras nenusiramino – šįkart ištraukė ir padavė 200 eurų Kelių policijos skyriaus pareigūnui.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl transporto priemonės vairavimo, kai vairuoja neblaivus asmuo, ir papirkimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

skiep

skiep portretas
policija turi tikrint visas masinas su by numeriais.Kas antras tikrai bus girtas.

Anonimas

Anonimas portretas
KALBĖJAU SU FURISTU...ŽINODAMI KOKIA YRA KORUPCIJA BALTIJOS ŠALYSE POLICIJOS.TARPE ĮMONIŲ SAVININKAI SPECIALIAI SKIRIA VAIRUOTOJUI PINIGŲ SUMĄ POLICIJAI PAPIRKTI...TAIGI VAIRUOTOJAS MOKA.NE.IŠ SAVO KIŠENĖS...PROBLEMA YRA KORUMPUOTA POLICIJA.

Ahaha

Ahaha portretas
Lietuvi ir uz 50 paleistu...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių