Pasienyje su Baltarusija, kaip įtariama, su narkotikais įkliuvo vyras

  • Teksto dydis:

Vilniaus rajone iš automobilio vairuotojo pasieniečiai paėmė septynis gramus, kaip įtariama, narkotinių medžiagų.

Vyras įkliuvo per eilinį patikrinimą pasienyje su Baltarusija.

Pirmadienį po pietų Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus pasienio rinktinės Lavoriškių pasienio užkardos pareigūnų ekipažas pasienio ruože ties Vilniaus rajono Mostiškių kaimu, kelyje Lavoriškės – Mostiškės, patikrinti sustabdė automobilį „Subaru Forester“.

Vairuotojo, 33-ejų metų Vilniaus rajono gyventojo ir transporto priemonės dokumentai VSAT pareigūnams įtarimų nesukėlė.

Automobiliu kaip keleiviai taip pat vyko du asmenys. Jie pateikė asmens dokumentus, išduotus 26-erių ir 33-ejų Vilniaus rajono gyventojams.

Per patikrą VSAT pareigūnai atkreipė dėmesį, kad vairuotojo kelnių kišenės yra išsipūtusios. Kilus įtarimams, paprašė parodyti jų turinį. Asmens apžiūros metu kelnių kišenėje iš cigarečių pakelio „Parlament“ pasieniečiai ištraukė keturis plastikinius maišelius su galimai narkotinėmis medžiagomis.

Netrukus įtartini asmenys ir transporto priemonė buvo pristatyti į Lavoriškių pasienio užkardą detaliam automobilio ir asmeninių daiktų patikrinimui.

Per apžiūrą tarp vairuotojo asmeninių daiktų pasieniečiai rado dar vieną plastikinį maišelį su panašia į augalinės kilmės tamsios spalvos susmulkinta mase, galimai narkotinėmis medžiagomis (kanapėmis).

Kadangi trijulė per valstybės sieną nevyko, pasieniečiai juos ir galimai narkotines medžiagas perdavė policijos pareigūnams, kurie toliau aiškinsis įvykio aplinkybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių