FNTT pareigūnu prisistatęs sukčius iš vilniečio išviliojo 105 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) pareigūnu prisistatęs sukčius šeštadienį iš vilniečio išviliojo 105 tūkst. eurų, pranešė Vilniaus apskrities Vyriausiasis policijos komisariatas.

Komisariatas informavo šeštadienį gavęs 1979 metais gimusio vyro pareiškimą, kad apie 12 val. būnant namuose Vilniuje, Jonažolių gatvėje, jam į mobiliojo ryšio telefoną paskambino FNTT darbuotoju prisistatęs asmuo, kuris apgaule išviliojo 105 tūkst. eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sukčiavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Kuo daugiau tokių straipsnių apie sėkmingas sukčių aferas tuo daugiau motyvacijos toliau ta daryti. Sveikinu Lietuvos visuomenę sukčius kurie motivuojasi skaitydami toki puikų paskatinimą. Nes akivaizdu kad 50% Lietuvos durniu turinčių santaupas neveikia tie įspėjimai jie ir toliau atiduoda pinigus o įstatymai yra bejėgiai nes gyvenam Bananų respublikoje.

Pilietis

Pilietis portretas
Tiesą sakant jau sunku patikėti kad kiek vieną dieną sunkiai apipisa tuos lietuvius tiek jaunus tiek viresnius kas dieną pavogiamos sumos auga ar tai realu? Kodėl kitose valstybėse taip nėra? Aišku pasitaiko pas babajus atveju bet retai nes įstatymai veikia žmonių naudai onkas vyksta Lietuvoje? Įstatymai taip sukurti kad visiem poxui kiek kas pavogia ir kuo daugiau pavogia tuo mažiau šansų kad pinigus paviks atgauti ir tuo mažiau šansų kad nusikaltėliai bus nubausti daugiau nei pusė jų net nesugeba nustatyti nes tokia jau ta Lietuva o kita pusiau kurią nustato negali jų nubausti nes tokia jau ta Lietuva todėl vietoj to kad toliau zurnaliugos rašytų tokius straipsnius tai bent kartą bent vieną straipsnį parašytu kada pasikeis tie lietus įstatymai kada baigsis tie sukčiavimai? Kada tokie kaip Stepukonis arba tokie kur skambina telefonu bus atitinkamai baudžiami? Jog net byjos ragelio I ranką paimti geriau pirštus nusikapos nei skambines ir žmonės apgaudinės kada taip bus A?

to skaitytoja

to skaitytoja portretas
Paveikia silpnučius.Paskambino ir man prieš keletą metų,apie sūnaus avariją pasakojo,aš klausiau,leidau kalbėti,o paskui sakau,tai kad sūnaus neturiu.pradė jau juoktis balsu,.jie mane iškoliojo ir padėjo ragelį.Gailiuosi,reikėjo skambinti policijai ir eiti į sutartą vietą ale su pinigėliais.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių