Mergaitė sužalota „Akropolio“ parduotuvėje „Sportland“: papasakojo, kas įvyko

Prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ Vilniuje, parduotuvėje „Sportland“, atsikabinusios nuo sienos nugriuvo dalis avalynės lentynų ir prispaudė mergaitę.

Mergaitę išsivežė medikai, iš karto po įvykio parduotuvė buvo uždaryta, Eltai pranešė parduotuvės vadovas Juras Vėželis.

Pranešimą apie įvykį Ozo gatvėje tarnybos gavo 12.44 val.

„Buvo pranešta, kad  parduotuvėje „Sportland“ ant 11-12 metų mergaitės užkrito metalinė siena, sąmoningas vaikas buvo ištrauktas,“ – Eltai sakė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Julija Samorokovskaja.

Atsiprašome nukentėjusios mergaitės ir jos artimųjų dėl šio įvykio, taip pat kitų parduotuvės lankytojų dėl patirtų nemalonių emocijų.

Policija dėl įvykio pradėjo rinkti medžiagą.

„Įvykio metu nukentėjo nepilnametė klientė, tad į įvykio vietą nedelsiant buvo iškviesta Greitoji medicinos pagalba, atvyko ir policijos pareigūnai. Dėkojame medikams už operatyvią reakciją – atvykę medikai pirmąją pagalbą suteikė vietoje. Mergaitė tolesnei apžiūrai buvo išvežta į ligoninę, kartu su ja išvyko įvykio metu parduotuvėje buvę brolis ir mama. Nuoširdžiai atsiprašome nukentėjusios mergaitės ir jos artimųjų dėl šio įvykio, taip pat kitų parduotuvės lankytojų dėl patirtų nemalonių emocijų“, – rašoma vadovo pranešime.

J. Vėželis teigia, kad šiuo metu aiškinamos įvykio aplinkybės bei priežastys – tai pirmasis toks įvykis per daugybę veiklos metų. Rekvizitai.lt skelbia, kad sportine apranga ir sporto prekėmis įmonė prekiauja jau daugiau nei 26 metus.

„Sieksime užtikrinti, kad jokie panašūs įvykiai nepasikartotų ir klientams visose „Sportland“ parduotuvėse būtų užtikrinta saugi apsipirkimo patirtis“, – sako J. Vėželis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai tikėtina

Labai tikėtina portretas
Vaikas bandė užlipti ant tos lentynos. Įdomu, kur buvo mama...

Jei tai butu ivyke JAV

Jei tai butu ivyke JAV portretas
Tai is kompanijos apvalia suma prisiteistu
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių