Poros elgesys šokiravo: nuomojamame automobilyje – metalinis šaukštas, rankose – švirkštai

  • Teksto dydis:

Prieš pat vidurnaktį sostinėje, „Spark“ nuomojamame automobilyje, pastebėta įtartinai atrodanti pora. Ją užfiksavęs vilnietis pasidalijo nekasdienio įvykio nuotraukomis, jose – suglebęs vyras ir moteris, laikanti švirkštą, automobilyje matyti ir metalinis šaukštas.

„O situacija tokia – „Spark“ automobiliai nuomojami Vilniuje. Išeiname iš „Čili“ picos ir matome tokius du balandėlius“, – vilnietiškoje feisbuko grupėje situaciją apibūdino vyras, pasidalijęs įvykio vaizdais.

Jo teigimu, automobilis, kaip matyti pagal skydelį, buvo užvestas.

Įvykio liudininkas, pamatęs tokius vaizdus, iškvietė policiją. Jo teigimu, pareigūnai važiavo apie pusvalandį, tačiau Vilniaus apskrities policijos atstovė Loreta Kairienė „Kauno dienai“ patvirtino, kad policija nuo iškvietimo į įvykio vietą atvyko per 4 minutes.

Toliau įvykį stebėjęs vyras pasakojo, kad atvažiavo ir greitoji pagalba.

Anot jo, atvykusi policija negalėjo apieškoti poros automobilio, nes neturėjo pirštinių, todėl jas teko skolintis iš medikų.

Moteris, laikiusi švirkštą, sunkiai orientavosi aplinkoje.

„Nežinau, kaip ji paėjo iki kitos mašinos, trenkėsi į ją“, – moters būklę apibūdino liudininkas ir paminėjo, kad pareigūnai ją paleido.

Vyras taip pat teigė, kad automobilis „Spark“ buvo užrakintas ir esą tiesiog paliktas kitiems klientams.

Feisbuko grupės „Reidas Vilniuje | Trikojis Vilniuje“ nuotr.

„Tikimės atvyks „Spark“ atstovai, išvalys, dezinfekuos automobilį (…), pareigūnai užrakina automobilį „Spark“ ir išvažiuoja ramiausiai“, – rašė vyras.

Tiesa, vėliau „Spark“ atstovė patikino, kad situacija įmonei buvo žinoma ir į ją buvo nedelsiant sureaguota. Automobilis po įvykio buvo deaktyvuotas, juo niekas nesinaudojo. Taip pat automobilis bus nuvežtas cheminiam valymui.

Nežinau, kaip ji paėjo iki kitos mašinos, trenkėsi į ją.

Susisiekus su Vilniaus apskrities policija, „Kauno diena“ sužinojo, kad pranešimas apie įvykį buvo gautas 23.52 val.

Kaip pasakojo policijos atstovė, elektros pakrovimo stotelėje stovėjo neįvardintos markės mėlynos spalvos automobilis „Spark“, viduje – vyras ir moteris, jos rankose – švirkštas. Pora miegojo, jų automobilis buvo užvestas.

Apie įvykį informuoti medikai ir pareigūnai.

Pareigūnams atvykus į įvykio vietą, automobilyje „Spark“ sėdėjo 36-erių moteris, o šalia mašinos buvo 42-ejų vyras.

Apžiūrėjus automobilį, jame buvo rastas tuščias švirkštas ir tuščias metalinis šaukštas.

Patikrinus daiktus, pas vyrą buvo aptiktos tabletės. Patikrinus jo duomenis, buvo nustatyta, kad vyrui yra išduotas receptas šioms tabletėms. Jis prisipažino, kad vartojo narkotines medžiagas. Vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas, jis pristatytas į ligoninę medicininiai apžiūrai. Moteriai pažeidimų nenustatyta, ji paleista.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patarimas

Patarimas portretas
Nuomuokytes Spark automobilius

To Nuostabus

To Nuostabus portretas
Gatve gal ir yra, bet automobilis nera viesa vieta - ka jie nori, ta ir daro jame. Svarbu kad nevazinetu neblaivus.

Jona i prezidentus

Jona i prezidentus portretas
Tai kad ne jusu jovanas reikalas ka jie ten veike. Nors teisingai, nomuojami auto langai privaletu biti uztamsinti, nes jokio privatumo. Ir kas cia per nesamone? “pagal skydeli uzvestas” ;)))))))
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių