Prie visuomenininko namų Lentvaryje nugriaudėjo sprogimas

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą Lentvario gyventojų ramybę sudrumstė sprogimas.

Kaip praneša Vilniaus policija, kovo 22 d. 21.26 val. gautas moters (gimusios 1989 m.) pranešimas, kad Trakų r., Lentvaryje, Konduktorių g., šalia savo namų, girdėjo galimai sprogimo garsą.

Į įvykio vietą nedelsiant atvyko specialiosios tarnybos. Kaip įtariama, buvo susprogdinta petarda. Laimei, žmonės nesužaloti, materialinis nuostolis nepadarytas.

Netrukus apie įvykį feisbuke pranešė „Praeities žvalgas“ Šarūnas Jasiukevičius.

Anot jo, sprogimas įvyko prie visuomenininko Valdo Barkevičiaus namų.

„Sprogimo būta stipraus, skeveldros skriejo keliasdešimt metrų spinduliu“, – rašė Š. Jasiukevičius ir pasidalijo nuotraukomis iš įvykio vietos.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Konservai dabar gyvena kaip ant karštos keptuvės, bijo kiekvieno pirstelejimo. Žino, kad atpildas arteja.....o čia staiga kažkoks pokštelėjimas - ir pilnos kelnės....ruuuuusai puolaaaa !!!!

Smagiai pasijuokiau...

Smagiai pasijuokiau... portretas
Čia sprogo tik petarda. Koks vajus sukeltas! O kas bus jeigu Gabriukas prisišauks tikrą bombą Lietuvai? Visi, pradedant seimu, vyriausybe, prezidentūra apsišiksite. Ne tankus, o pampersus pirkite, niekšiškų bailių šaika.

to ar žinote kad

to ar žinote kad portretas
Žinome kad: Caras Riurikas buvo pirmasis Kijevo Rusios caras. Apie IX amžiaus vidurį.Tada net lietuva niekam nebuvo žinoma. O ir lentvaris iš viso neegziztavo. XVI a. pabaigoje minimas tik Lentvoriškių dvaras. O lentworowo kaime XIX a. viduryje tebuvo 14 trobų. Taip kad, lopinėli, esi smirdinčios žuvies pirsnotojas. Pagal Jack London. Kuris taip rašė apie niekam vertus dvikojus padarus. Tinginius, valkatas, melagius.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių