Sostinėje aptiktas aparatas naminukei gaminti bei raugas

  • Teksto dydis:

Vilniuje, viename iš Daškūnų gatvės gyventojo pastatų rastas aparatas naminukei gaminti ir 100 litrų raugo, praneša sostinės policija.

Vilniaus policijos pareigūnai gavo informaciją, kad Naujininkų seniūnijos gyventojas galimai gamina naminę degtinę. Sausio 16 dieną policijos pareigūnai apsilankė pas vieną Daškūnų gatvės gyventoją – kratos metu viename iš pastatų ir pastatą supančioje teritorijoje buvo rasta ir paimta aparatas naminei degtinei gaminti ir 100 litrų raugo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto ar denatūruoto etilo alkoholio, jų skiedinių (mišinių) ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo ar realizavimo.

Tas, kas turėdamas tikslą realizuoti neteisėtai gamino, laikė, gabeno naminius stiprius alkoholinius gėrimus, nedenatūruotą ar denatūruotą etilo alkoholį, jų skiedinius (mišinius) arba juos realizavo, arba gamino, laikė, gabeno ar realizavo aparatus naminiams stipriems alkoholiniams gėrimams gaminti, baudžiamas viešaisiais darbais, bauda, laisvės apribojimu, areštu arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

senis

senis portretas
būtu daręs tik sau ir gyventu ramiai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių