Sukčių rankose – dar 77 tūkst. eurų: į spąstus pateko ir gyventojai, ir įmonė

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities policijai praėjusią parą pranešta apie tris sukčiavimo atvejus, padaryta žala siekia daugiau nei 77 tūkst. eurų.

Kaip penktadienį nurodė sostinės policija, 1943 metais gimęs vyras pranešė, kad nuo liepos 3 iki 10 dienos Vilniuje išviliojus banko mokėjimo korteles ir jomis pasinaudojus iš dviejų asmens banko sąskaitų buvo pasisavinta 47,1 tūkst. eurų.

Taip pat ketvirtadienį 1966 metais gimusi moteris pranešė, kad liepos 9-ąją nepažįstami asmenys iš jos banko sąskaitos apgaule išviliojo 400 eurų.

Dar vieną sukčiavimo atvejį sostinės policija užfiksavo, kai liepos 10 dieną paspaudus aktyvią nuorodą ir suvedus el. bankininkystės duomenis iš įmonės banko sąskaitos apgaule buvo išviliota 29,5 tūkst. eurų.

Visais trimis atvejais policija pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl sukčiavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>> Tris kart valio!

>>>> Tris kart valio! portretas
Jei jau paprasti zmones kaip tu sakai praleido sansa mokintis mokykloje, o ne nosyje su snargliais zaisti, dar liko vienas budas daugiau uzdirbti gaunant minimalu atlyginima, Tereikia paprastiems zmonems dirbti ne 8 val per diena, o 14 val per diena. Ir ne 5 dienas per savaite, o visas 7! Ir staiga 1500 per menesi gaus. O kai pajus pinigu skoni, nenores namo eiti. va taip va.

Anonimas

Anonimas portretas
SUKČIŲ RANKOSE VISAS LIETUVOS BIUDŽETAS...

skaitytojas

skaitytojas portretas
Nu niekaip nesuprantu situ musu aveliu bandos , kai sukciai pradeda suokt apie investavima ,,,nu tai trenkei ta telefona y siuksliu deze , kad daugeu neskambintu , ir bek kuo gereiceu y banka , gal pamatysi su sukcium bendraujance operatore ,, arba net ir paty apsauginy dirbanty sukcems ..
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių