Sulaikytas girtas moteriai grasinęs KAM specialistas: namuose – daugybė ginklų

  • Teksto dydis:

Neblaivus Krašto apsaugos ministerijos specialistas grasino moteriai, po šio incidento iš jo paimti trys legaliai laikyti ginklai su šoviniais.

Kaip pranešė policija, trečiadienį 19.54 val. Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo 31 metų moters pranešimą.

Jame teigiama, kad beveik prieš pusvalandį Antakalnio rajone, B. Sruogos gatvėje, namo kieme, neblaivus vyras grasino 71 metų moteriai.

52 metų įtariamajam, Krašto apsaugos ministerijos vyr. specialistui, buvo nustatytas sunkus, didesnis nei 3 promilių girtumas. Jis uždarytas į areštinę.

Įtariamojo namuose rasti ir paimti teisėtai laikomi ginklai: 9 mm kalibro pistoletas „IJ 70 01“, graižtvinis šautuvas „SKS45“, 9 mm kalibro pistoletas „CZ 75 B OMEGA“ bei 9 mm kalibro septyni šoviniai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimo.

Tas, kas grasino nužudyti žmogų ar sunkiai sutrikdyti jo sveikatą, jeigu buvo pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Net nenustebau

Net nenustebau portretas
Štai tokie "specialistai"-alkoholikai, kaip taisyklė, ir būna labai jau už Ukrainą. :D

Karlas

Karlas portretas
Skaitau ir zvengiu. Gausybe ginklu… net trys…. Pas mane ju dvylika. Tai kaip cia vadintusi tada?

skiep

skiep portretas
senelis raudonas istorikas ministras dar nepaviesino juk megsta FACEBOOK naudotis
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių