Sužvėrėjo: vyras sumušė ir iš antro aukšto išstūmė sugyventinę

  • Teksto dydis:

Elektrėnuose vyras smurtavo prieš moterį ir išstūmė ją pro balkono langą iš antro aukšto, pranešė Policijos departamentas.

1976 metais gimusią moterį vyras konflikto metu bute mušė, spardė kojomis, tampė už plaukų bei smaugė laidu, nukentėjusioji išbėgo į balkoną ir pradėjo šauktis pagalbos.

Smurtautojas bandė ją įtempti atgal į kambarį, tačiau kai to padaryti nepavyko, išstūmė pro balkono langą iš antro aukšto.

Nukentėjusioji dėl stuburo slankstelio lūžimo paguldyta į Vilniaus ligoninę. Nusikaltimu įtariamas jos 1968 metais gimęs sugyventinis ieškomas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
Vien sugyventiniai.Toks toki surado.Nusipigino panos.moteris.pirmiau i lova,o po to neaisku.Pavyzdis tai ,,garsus,,zmones.Jie Lietuva paverte sugyventiniu krastu.Nu jir draugas su drauge miega.Persikrikstijo.

to

to portretas
Nesuprantu as tos ir sugyventines, ja tur but jau ne pirma karta musa tas sugyventinis, bet ji kaip tycia niekur nebega,niekur nesikreipia.Matyt neturi socialiniu ygudziu gyvenyme,jei taip isikabinusi i smurtautoja ir pati tur but niekur nedirba.

vanada

vanada portretas
sveik, reikėjo senai išsiskirti su tokiu mušeika.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių