Telefoninių sukčių grobis – 24 tūkst. litų

  • Teksto dydis:

Telefoniniai sukčiai iš dviejų žmonių apgaule išviliojo 24 tūkst. litų, skelbia policija.

Penktadienį apie 23.30 val. Vilniuje gyvenanti 76 metų E.E.A. sulaukė skambučio į stacionarų telefoną. Skambinęs vyras senutei prisistatė jos sūnumi ir pasakė, kad pateko į bėdą ir reikalingi pinigai.

Pasak Vilniaus apskrities policijos, atėjusiam vyrui moterys atidavė 10 tūkst. litų.

Dar didesnės pinigų sumos pirmąją Naujųjų metų dieną neteko Pakruojo rajono gyventoja.

Pasak portalo lrytas.lt, į policiją dėl apgavystės kreipusis 42 metų moteris nurodė, kad trečiadienį apie 18 valandą jai į mobilaus ryšio telefoną paskambino policininku prisistatęs vyriškis.

Jis pranešė, kad per moters sąskaitą plaunami pinigai. Nustebusiai moteriai apsišaukėlis pareiškė, kad norint nutraukti pinigų plovimą reikia jos elektroninės bankininkystės prisijungimo slaptažodžio ir kodų.

Patikėjusi telefoniniu sukčiumi moteris pasakė slaptažodį ir padiktavo kodus. Jais pasinaudojęs aferistas tą pačią dieną nuo linkuvietės sąskaitos banke nuėmė 14 tūkst. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
Matos žmonės tiek pinigu pripampe kad nežino kur juos dėt.Ir gerai kad yra svieto lygintojai.

lita

lita portretas
tiek prirasyta apie tuos sukcius ir vis tiek atsiranda asilu kurie pakimba ant ju kabliuko.man ju visai negaila.ir gerai.buvo toks atvejis kai senmergei neturinciai vaiku paskambino kad beda sunui ir ta kvaisa atidave 20 tukstanciu ot gerai tokiom taip ir reikia

Maumas

Maumas portretas
Nu sakes! Ir gerai , ne kiek negaila...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių