Vilniaus rajone per nuomininkų ir savininkės konfliktą – šaudymas ir smurtas

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Vilniaus rajone tarp namo savininkės ir nuomininkų kilęs konfliktas baigėsi areštine.

Anot Policijos departamento pranešimo, apie 14 val. Kryžinės kaime namo kieme tarp 1970 metais gimusios namo savininkės ir nuomininkų, 1994 metais gimusios moters bei 1988 metais gimusio vyro, kilo konfliktas.

Kartu su namo savininke buvęs vyras, gimęs 1967 metais, iš teisėtai laikomo mažos galios revolverio iššovė vieną šūvį į orą, jį demonstruodamas, grasino susidoroti su nuomininke, ją sumušė.

Nuomininkė savo ruožtu užpuolė namo savininkę – pargriovė ją ant žemės, smaugė. Gindamas savininkę drauge buvęs vyras pargriovė užpuolikę, sudavė jai į veidą, nugarą.

Nė vienas nukentėjusysis dėl fizinio skausmo į medikus nesikreipė.

Įtariamieji nuomininkai uždaryti į areštinę.

Pradėti du ikiteisminiai tyrimai dėl fizinio skausmo sukėlimo, nežymus sveikatos sutrikdymo, grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

---+---

---+--- portretas
Va taip va. Nuomininkus reikia rinktis labai atsakingai. Kaip savo antrąją pusę. Nespriartėję prie slenksčio tik šypsosi, o peržengę jį tampa žvėrimis. Tiesa, tokią situaciją labai skatina ir valstybė. Pagal suknstus įstatymus dabar negali rinkti nuomininko nei pagal lytį, nei pagal tautybę ar kitus kriterijus, o tada savininkai ir tampa įkiatais.

Tai Danguole

Tai Danguole portretas
Tai nenuomuok,pati trinkis tam savo turte.barygos nori uzsikalti centa be jokiu problemu...ju visada bus.o jei isnuomoji ir lendi kiekviena diena be isankstinio perspejimo gali ir protezu netekti.nemoka uz nuoma tai jau kitas reikalas,bet ir tai reikia sneketis o ne saudyt kaip pridurkui

Matyt

Matyt portretas
Matyt "nuomininkams" pabodo tarnauti tvarkant namus ir aplinką... O nuomotojos draugas, kuris šaudė ir smurtavo laisvas???
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių