Amsterdame būsimi kulinarai mokėsi gaminant maistą restorane nenaudoti mėsos ar žuvies, ją keisti augaliniais produktais. Ekspertų teigimu, tokių virėjų paklausa tik didės, praneša LNK.
Lektorė, sveikatingumo stovyklų paaugliams organizatorė, trijų dukrų mama Eglė Kislovski šypsosi, kad jos gyvenime galima brėžti ryškų brūkšnį. Iki jo, rodos, buvo viskas: darbas, šeima, kelionės, draugai. Nebuvo vieno – nuoširdaus ryšio su artimiausiais žmonėmis.
Ar kada teko girdėti žodį Veganuary? Tai kasmetinis iššūkis, skatinantis žmones sausio mėnesį laikytis veganiško gyvenimo būdo. Pirmą kartą jis buvo suorganizuotas 2014-aisiais, tad šie metai jau dešimti. Nors sausio mėnuo jau praėjo, Veganuary gali būti puikus įkvėpimas visus metus – juk pradėti labiau rūpintis savo mityba niekada nevėlu! O tam, kad motyvacijos tai daryti būtų tik dar daugiau, aukštos kokybės daržovių produktais garsėjantis prekių ženklas Bonduelle kviečia susipažinti su augalinio maisto nauda ir pasinaudoti patarimais, padėsiančiais jį įtraukti į savo mitybą.
Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės desertas – citrininiai energijos rutuliukai.