Popiežius: Kalėdos šiemet bus sunkios

Popiežius Benediktas XVI sako žinantis, kad šiemet, kai beveik visą Vakarų pasaulį yra apėmusi ekonomikos krizė, Kalėdos bus sunkios, bet ragina tikinčiuosius atsiminti, kad ši šventė - tai kai kas daugiau nei dovanų pirkimas.

Benediktas XVI tai sakė sekmadienį, lankydamasis parapijoje viename Romos darbininkų priemiestyje. Italams gresia nauji didesni mokesčiai, nes jų vyriausybė grumiasi su skolų krize.

Trečiąjį Advento sekmadienį popiežius Benediktas XVI aukojo mišias naujoje Romos vyskupijos parapijoje miesto šiaurės rytų pakraštyje, prieš metus konsekruotoje Švč. Mergelės Marijos Malonių Motinos bažnyčioje.

Popiežius parapijiečiams sakė, jog žino, kad šios Kalėdos bus „labai sunkios“, bet pridūrė norintis palinkėti visiems linksmų švenčių. Pasak jo, rengimasis Kalėdoms nereiškia vien dovanų pirkimo.

Ryte jis taip pat buvo susitikęs su parapijos jaunimu ir vaikais.

Vėliau, sveikindamas maldininkus Šv.Petro aikštėje Vatikane, pontifikas pažymėjo, kad tikras džiaugsmas yra susijęs su svarbesniais dalykais.


Šiame straipsnyje: PopiežiusKalėdosžiema 2011

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pedagogas

Pedagogas portretas
BUOŽĖS, VALDŽIA, IŠNAUDOTOJAI IR BAŽNYČIA - VISADA KARTU (PER AMŽIUS AMEN).Jų yra vienas tikslas - kaip JOTI ANT MUŽIKO PEČIŲ,NIEKO NEDIRBT IR SOČIAI GYVENT.AVELĖ TINKA JOJIMUI,AVINAI KINKYMUI ir dar -antgamtiškas reiškinys - avinai patys maitina savo ganytojus. Bažnyčiai ne vieta mokyklose. Neturite teisės žaloti vaikų sąmonės!

Jane

Jane portretas
Tam baznycios runkeliui patarciau maziau melzti tayra.nieko pasaulyje tiek nekenciu kaip tu baznytiniu skarmaliu.tai ispampusios ziurkes tfu.

WASP

WASP portretas
Ratzingeris vėl seka savo senas pasakas. Kalėdos Kristaus gimtadienis, lai išmoksta tokio paprasto dalyko. Reikia džiaugtis, o ne sedėti susiraukusiais veidais prie silkės uodegos ir kompoto...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių