Ūkio banke lojaliems klientams – didesnės indėlių palūkanos

Ūkio banke keičiasi indėlių metinės palūkanų normos litais, eurais, JAV doleriais ir svarais sterlingų privatiems bei verslo klientams. Dabar už indėlį litais galima gauti iki 3,9 proc., eurais – iki 3,7 proc., JAV doleriais – iki 2,6 proc., svarais sterlingų – iki 2,1 proc. metinių palūkanų.

Be to, nuo šiandien klientams, dedantiems indėlį bent 6 mėn. laikotarpiui su automatiniu pratęsimu, bus taikomos 0,1 proc. didesnės palūkanos. Klientams, kurie indėlius deda per Eta banką internetu, taip pat taikomos 0,1 proc. didesnės palūkanos. 0,1 proc. didesnės palūkanos galioja ir senjorų programos „Amžiaus privalumai“ dalyviams.

„Vertiname savo ištikimus klientus, todėl norime jiems pasiūlyti dar palankesnes sąlygas taupyti. Be to, didesnės palūkanos taikomos senjorams bei tiems, kurie naudojasi elektroninės bankininkystės teikiamais privalumais“, - sakė Ūkio banko Produktų plėtros departamento direktorė Balanda Bradulskienė.

Taupymo galimybės Ūkio banke itin lanksčios ir patogios: minimali terminuotojo indėlio suma siekia tik 200 Lt arba 150 EUR/USD/GBP o pasirinkusieji kaupiamąjį arba universalųjį indėlį, gali jį papildyti bet kokio dydžio įnašu – netaikoma minimali papildymo suma.

Be to, iki sausio 31 d. Ūkio banke dar tęsiasi šventinė indėlių akcija. Priklausomai nuo indėlio sumos ir trukmės, klientai akcijos metu gali pasirinkti dovanas: gauti palūkanas iš karto arba pasirinkti vieną iš siūlomų laikraščių prenumeratų.

Ūkio bankas yra pirmasis komercinis bankas Lietuvoje, jau trečią dešimtmetį teikiantis patikimas paslaugas 60-yje klientų aptarnavimo padalinių visoje šalyje. Ūkio banko klientai gali naudotis bendruoju bankomatų tinklu, kurį sudaro 270 bankomatų. Beveik 30-yje Lietuvos pašto skyrių Ūkio banko klientai gali išsiimti arba įnešti grynuosius pinigus į savo mokėjimo kortelės sąskaitą.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Garbė ir orumas

Garbė ir orumas portretas
Ūkio bankas turi organizuoti pramonę ir neužsiimti su privačiais klientais bei pašaliniais žmonėmis. Bankai - ne madų ar fokusų salonai, o rimtos įstaigos.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių