„Kruoją“ rems šveicarai, ekipos treneriu dirbs prancūzas

Pakruojo „Kruojai“ nežinomybė baigėsi. Pernai Lietuvos futbolo A lygoje ketvirtąją vietą užėmusi ekipa ir šiemet sieks A lygos licencijos.  Anksčiau buvo užsiminta, kad komanda gali trauktis į pirmąją lygą. Tačiau šią savaitę „Kruoja“ oficialiai pareiškė, kad ir toliau pasirengusi rungtyniauti stipriausioje šalies futbolo lygoje.

Tai padaryti Pakruojo klubas galės, nes surado naujus rėmėjus iš Šveicarijos. „Dokumentai jau pasirašyti, ketvirtadienį komanda pradeda pasirengimą sezonui, tad rytoj klubas praneš daugiau informacijos. Galiu tik patvirtinti, kad mus tikrai rems šveicarai, o buvęs „Kruojos“ prezidentas  ir pagrindinis rėmėjas Linas Kubilickas pasitraukė“, - pasakojo „Kruojos“ klubo direktorius Arūnas Šimkūnas.

Paklaustas, ar tikrai komandos stratego pareigos bus patikėtos pernai Klaipėdos „Atlantą“ treniravusiam prancūzui Sebastianui Roquesui, A. Šimkūnas atsakė: „Jis bus mūsų ekipos trenerių štabe, o kol kas dirba tie patys treneriai“.

Po 2012 metų sezono “Kruoją“  paliko lyderiai - saugas Donatas Petrauskas išvyko į Panevėžio „Ekraną”,  saugas Artūras Žulpa - į Vilniaus „Žalgirį”, o saugas Ernestas Veliulis nusprendė paragauti legionieriaus duonos. Jis persikėlė į Rygos “Daugava” (Latvija) klubą, kurį šiemet treniruoja žinomas Lietuvos futbolo specialistas Virginijus Liubšys.

„Kruojos“  vartininkas Mantas Galdikas ir puolėjas Valdas Trakys šiais metais atstovaus  „Atlantui“.

„Komandoje naujokų dar nėra, nes negalėjome kviesti futbolininkų, kol nebuvo aiškumo. Tačiau esame sudarę žaidėjų sąrašus, stengsimės, kad ekipoje liktų kuo daugiau futbolininkų, rungtyniavusių „Kruojoje“ pernai“, - teigė A. Šimkūnas.

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kentauras

Kentauras portretas
Mano galva, kai kurie iseje zaidejai dar gailesis del to... Tik idomu kaip sveicarus sudomino toks provincijos klubas... Persikels Atlanto kitatauciu visa divizija?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių