„Tinginys“ su brendžiu

  • Teksto dydis:

Įprasta yra gaminti tradicinį tinginį, tačiau juk kartais galima ir paimprovizuoti. Siūlome pasigaminti "Tinginį" su brendžiu.

Reikės

500 g sausainių "Gaidelis" arba "Selga",

1 indelio saldaus sutirštinto pieno,

200 g juodojo šokolado,

50 g lazdynų riešutų,

1 saujos džiovintų vyšnių,

2 šaukštų brendžio.

Paruošimo būdas

Džiovintas vyšnias nuplaukite ir užpilkite brendžiu. Tai galite padaryti iš vakaro arba bent prieš valandą iki pyrago ruošimo.

Sausainius sutrupinkite nedideliais gabalėliais.

Ištirpinkite šokoladą. Į jį įpilkite du šaukštus brendžio ir išmaišykite. Šokoladą supilkite į sutirštintą pieną ir gerai išmaišykite.

Trupintus sausainius sumaišykite su riešutais ir brendyje išmirkusiomis vyšniomis. Užpilkite sutirštinto pieno, šokolado masę ir labai gerai viską išmaišykite.

Suformuokite ritinėlį (galite suformuoti ir kitą norimą formą), įvyniokite ją į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve porą valandų, kad sustingtų.


Šiame straipsnyje: receptastinginysdesertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
brendį geriau išgerti

tinginei

tinginei portretas
visąlaik darau su Selgos sausainiais ir nė vieno karto neišsileido, puikiai tinka.

tinginė

tinginė portretas
selgos sausainiai netinka, nes jie sintetiniai, išsileidžia visiškai į košę.tik gaidelio. liuks tinginys.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių