DNR testo dėka prievartautoją ir žudiką suėmė po 42 metų

Las Vegaso (JAV) policija DNR testo dėka išaiškino 1980-aisiais metais įvykdytą žmogžudystę.

JAV policija suėmė moters žudiką, kuris po nusikaltimo įvykdymo laisvėje išbuvo net 42 metus. Apie DNR testo dėka išaiškintą nusikaltimą rašo fox5vegas.com.

Las Vegaso gyventoja Sandra DiFelice buvo išprievartauta ir nužudyta savo namuose East Bonanza Road gatvėje 1980 m. gruodžio 26 d. Tada policijos akiratyje buvo atsidūrę keli įtariamieji. Vis dėlto sulaikyti nusikaltėlio policijos pareigūnams tuomet nepavyko.

Tyrimas pajudėjo iš mirties taško tik 2021 m. vasario mėnesį, kai į Las Vegaso policiją paskambino nužudytosios dukra ir pasiteiravo, ar tyrėjai neturi kokių naujų įkalčių, kurie padėtų atskleisti nusikaltimą.

Tyrėjai dar kartą peržiūrėjo bylą ir atkreipė dėmesį, kad po nužudytosios S. DiFelice nagais buvo aptikta biologinė medžiaga.

Jie inicijavo DNR tyrimą, kuris atvedė prie Paulo Nuttallo, kuriam dabar yra 64-eri metai ir kuris taip pat gyvena Las Vegase.

Šis vyras 1980 metais, kai buvo pradėtas tirti nusikaltimas, byloje figūravo kaip „asmuo, dominantis tyrėjus“. Jo piršto atspaudas buvo aptiktas nužudytosios bute, tačiau po liudytojų apklausos 1980 m. tardytojai iškėlė savo versiją, kaip jis ten atsirado.

„Greičiausiai P. Nuttallas artimai nebendravo su S. DiFelice, tačiau vyras žinojo jos buto kaimyną ir galbūt buvo šiek tiek pažįstamas su moterimi“, – pareiškė Las Vegaso policijos leitenantas Jasonas Johanssonas.

Šiuo metu P. Nuttallas yra tardymo izoliatoriuje be teisės išeiti į laisvę už užstatą. Jam pareikšti kaltinimai įsibrovimu į svetimą gyvenamąjį būstą, išprievartavimu ir nužudymu. Sulaikytojo teismas įvyks artimiausiu metu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Negras

Negras portretas
O man žmona nugarą pakaso..

Anonimas

Anonimas portretas
O ko skubėti.

Poland

Poland portretas
Labai jau lėta prie darbo JAV policija.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių