ATB ir Dynoro koncertas „Žalgirio“ arenoje: į Vilnių – specialus naktinis traukinio reisas

  • Teksto dydis:

Likus mažiau nei dviem savaitėms iki grandiozinio vakarėlio „Žalgirio“ arenoje su ATB ir Dynoro parduota daugiau nei 7000 bilietų. Nors atlikėjai turi labai daug fanų visoje Lietuvoje, didžioji dalis bilietų parduota būtent sostinėje.

Artėjant renginiui koncerto organizatoriai „Legends Concerts Europe“ ėmė sulaukti vis daugiau užklausų, ar nebus organizuojamas papildomas transportas po koncerto nakties metu. Tad, anot organizatorių, kartu su keleivių vežimo bendrove „LTG Link“, kuri yra „Lietuvos geležinkelių“ grupės dalis, buvo priimtas sprendimas papildyti traukinių tvarkaraštį.

Po ATB koncerto „Žalgirio“ arenoje Kaune spalio 15-osios naktį renginio lankytojai neskubėdami Vilnių galės pasiekti traukiniu. Tvarkaraštyje jau yra įkeltas naujas nakties laikas – 1.20 val.

Na, o norintiems pasilikti Kaune ir dalyvauti oficialiose dūzgėse, kurios vyks Kauno senamiestyje, naktiniame klube „Taboo“ ir kokteilių bare „Plote“, bus galimybė traukiniu į Vilnių grįžti ir 5 valandą ryto.

ATB publiką apšildys visame pasaulyje išgarsėjęs lietuvis

Dynoro, tikrasis vardas Edvinas Pechovskis, – Lietuvos elektroninės muzikos didžėjus ir prodiuseris, išgarsėjęs 2018 m. su kūriniu „In My Mind“, kai jo daina tiesiog akimirksniu užkariavo pasaulį. „In My Mind“ yra 2012 m. didžėjų Ivan Gough ir Feenixpawl to paties pavadinimo hito remiksas. Šiame kūrinyje panaudoti italų šokių muzikos atlikėjo Gigi D’Agostino kūrybos motyvai − jame galima atpažinti G. D’Agostino dainos „L’Amour Toujours“ melodiją.

Šiuo metu pagrindinis Dynoro hitas „In My Mind“ siekia 3 mlrd. perklausų bei parduota daugiau kaip 3,7 mln. kopijų visame pasaulyje.

Kiti du žymiausi Dynoro kūriniai: „Rockstar“ su Ilkan Sencan pasiekė 280 mln. perklausų, „On & On“ kūrinys, sukurtas bendradarbiaujant su brazilų prodiuseriu Alok, surinko virš 180 mln. perklausų visame pasaulyje.

ATB Lietuvai žada nepamirštamą vakarėlį

Vakarui pasiekus kulminaciją ant scenos žengs ATB, kuris sugros specialiai šiam koncertui paruoštą net dviejų valandų „set‘ą“. Išgirsime ne vieną geriausią jo kūrinį. Skirtingose pasaulio šalyse hitais tapusius ATB kūrinius galima vardinti labai ilgai: „9 PM (Till I come)“, „Ecstasy“, „Don't Stop“, „Killer“, „Let U Go“, „Hold you“, „Ecstasy“, „I Don't Wanna Stop“, „The Summer“, „Summer Rain“, „Believe In Me“, „Feel Alive“, „Long Way Home“, „Wrong Medication“, „Move On“ ir dar daug kitų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pastebejimas

Pastebejimas portretas
Pakeltu LGLink naktinio reiso kaina dvigubai sitiems runkeliams.

Na ir skoniai pas litovxus

Na ir skoniai pas litovxus portretas
Die, cia gi absoliutus meslas!

>LG politika

>LG politika portretas
Smegenys nepaduoda info , kad koncerto organizatoriai kreipėsi į LG , dėl reiso. Ar krepšinio federacija kreipėsi? Tai gal priekaištus jiems reikšk.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių