Išbandyta nauja erdvė vakarėliams – „Žalgirio“ arenos rampa

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą „Žalgirio“ arenoje įvyko pirmasis „Rampos“ renginys, kuriame Kauno technomuzikos gerbėjai galėjo išbandyti naują šokių aikštelę, klausydami muzikantų iš Ukrainos, Vokietijos ir Lietuvos. Renginys vyko unikalioje vietoje – rampoje, kur įprastai į didžiausią areną Lietuvoje užsuka tik koncertų, rungtynių ar kitų renginių organizatoriai arba krovininiai automobiliai.

Viena iš tokių rampų tapo pirmojo „Žalgirio“ arenos technovakarėlio vieta. Vakarėliui prasidėjus 23 val., jis tęsėsi iki pat 6 val. ryto. Koridoriuose už didžėjaus pulto tą vakarą pasirodė ekstravagantiškoji ukrainietė DANA MONTANA ir legenda tapusio HOR įrašo žvaigždė iš Vokietijos SUPERGLOSS, kurios kūrė muzikinę kelionę per „techno“, „house“ ir „acid“ garsus.

Industrinę „Žalgirio“ arenos erdvę „techno“ skambesiu pildė ir vietiniai, Kaunui gerai pažįstami didžėjai: Domeika, ISSA ir Tourman.

„Tai buvo pirmasis mūsų pasibandymas technomuzikos kultūroje, todėl ne viskas gavosi tobulai“, – atviravo renginio organizatorius Žilvinas Stankevičius. Vis dėlto, renginio organizatoriai džiaugiasi sklandžia vakarėlio eiga ir jau svarsto apie antrąjį vakarėlį, kurio vietos kol kas neatskleidžia. Ateityje galima tikėtis daugiau technomuzikos vakarų įvairiose vietose, kurios dar nėra susidūrę su šia kultūra.

Apie artėjančius tokio pobūdžio renginius „Žalgirio“ arenos erdvėse informaciją sekite zalgirioarena.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių