Pirmas toks vakarėlis Baltijos šalyse: Leon Somov ir vakarėjančio Kauno panorama

  • Teksto dydis:

Penktadienį Kaune, vos praeitą savaitę žmonėms pristatytoje laisvalaikio erdvėje, įkurtoje ant „Volfas Engelman“ bravoro stogo – „Panorama Skybar“ pirmą kartą Baltijos šalyse vyko visame pasaulyje pripažintas „Corona Cero Sunset Hours“ vakarėlis. Ant dvidešimt keturių metrų aukštyje įkurtos stogo terasos prie DJ pulto stojo Leon Somov, o pirmą kartą apsilankę kauniečiai ir miesto svečiai mėgavosi muzika, panoraminiais vaizdais ir įvairių gėrimų asortimentu.

„Šis renginys buvo viskas, ko tikėjomės ir dar daugiau. Gerai nusiteikę žmonės, nepakartojama muzika ir lyg užsakytas saulėlydis, apšvietęs Kauno panoramą naujomis spalvomis, priminė, kodėl ši erdvė buvo ilgametė mūsų komandos svajonė. Džiaugiamės, kad būtent mums teko garbė pirmiems Baltijos šalyse suorganizuoti fenomenu pasaulyje tapusį vakarėlį ir drauge su puikiai nusiteikusiais renginio svečiais atrasti bei po truputį jaukintis naują išskirtinę erdvę“, – pasakojo „Volfas Engelman“ marketingo vadovas Mantas Matukaitis..

Pasak jo, į šį renginį susirinko daugiau nei penki šimtai žmonių, kurie pagal kuriamą Leon Somov muzikos ritmą šoko ant stogo terasos visą vakarą. Švelnus vakarinis brizas puikiai derėjo su vakaro tema, o vidurnaktį prapliupęs ir publiką atgaivinęs lietus buvo lyg vakarėlio pabaigos ženklas. Atvykusieji į renginį ne tik judėjo šokių aikštelėje, tačiau taip pat mėgavosi ir vaizdais, bare pateikiamais užkandžiais ir įspūdingu gėrimų asortimentu, o svarbiausia – vieni kitų draugija. Dar prieš renginį organizatoriai skatino suskubti į vakarėlį, nes terasoje galinčių būti lankytojų skaičius – labai ribotas. Tam, kad norintieji užsukti, nepatekę tiesiai ant stogo, stipriai nenusiviltų, gaivinančiais gėrimais ir Leon Somov muzika su tiesiogiai transliuojamu vaizdu svečiai galėjo mėgautis ir aukštu žemiau įsikūrusioje erdvėje – „Volfas Engelman Galerijoje“.

„Corona Cero Sunset Hours“ festivalis – jau dešimt metų organizuojamų fenomenali, viena žinomiausių pasaulyje vakarėlių serija, , apsilankusio pačiuose įvairiausiuose pasaulio kraštuose. Renginio metu žmonės kviečiami atsiriboti nuo kasdienybės rūpesčių bei mėgautis muzikos ritmu, palydint saulę. Toks konceptas buvo pritaikytas ir Kaune vykusiame vakarėlyje, kuris neabejotinai publikai paliko teigiamą įspūdį.

„Renginys buvo nuostabus. Atmosfera buvo šilta, žmonės mėgavosi muzika, o Kauno panorama nuo stogo terasos atrodė magiškai. Vasaros vakaras, besileidžianti saulė ir vaizdas į senamiestį sukūrė gerą vakarėlio nuotaiką. Gera buvo matyti tiek daug laimingų veidų, įsitraukusių į muziką ir mėgaujantis vakaru. Kaskart atvykęs į Kauną, atrandu naujų dalykų, ši terasa yra tikrai puiki vieta, su įspūdingu vaizdu, tobula lokacija vasaros vakarėliams. Laukiu kito karto, kai galėsiu grįžti ir vėl pasidalinti savo muzika“, – sakė renginyje prie DJ pulto stojęs Leon Somov.

„Volfas Engelman Skybar Panorama“ dirbs trečiadieniais – šeštadieniais, nuo 18 val. visą vasarą, kuomet tik oro sąlygos leis, adresu Kaunakiemio g. 2, Kaunas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunas

Kaunas portretas
Apsišik su savo stogų,ne vienas nukris prisigėres.Parazitai vedą jaunimą is kelio,tokiose vietose narkotikais prekiauja ir visu tuo kas draudžiamą.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
vėl ta atmatų landynė su krysa kauno meru , nedavė ilsėtis karmelitų rajono gyventojams
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių