Snoop Dogg sužavėjęs Q. Moore’as atvyksta į Kauną

  • Teksto dydis:

Spalio 20 dieną kauniečiai turės unikalią progą patirti, kas yra šilkinis, jautriausias sielos stygas paliečiantis Quentino Moore’o – sparčiai kylančios soulo ir ritmenbliuzo žvaigždės iš JAV – balsas. Kartu su grupe jis surengs gyvo garso pasirodymą Teatro klubo scenoje.

„Labai džiugu, kad autentiška Teatro klubo erdvė, kurioje vyksta džiazo  koncertai, spektakliai, vyno degustacijos ir įmonių renginiai, šį kartą taps pasaulinį turą surengusio atlikėjo pasirodymo vieta“, – teigė Teatro klubo vadovas Naurimas Janauskas.

Q. Moore’as jau išleido vienuolika albumų, koncertavo daugiau nei 30-yje pasaulio šalių, o jo vaizdo įrašų peržiūros – perkopusios 50 mln. Jis turi talentą ne tik kurti dainas ir dainuoti taip, kad šiurpuliukai laksto kūnu, bet ir užmegzti tokį ryšį su klausytojais, kad per vieną vakarą jie tampa ištikimais gerbėjais.

Pasirodymas kauniečių laukia spalio 20 d. 19.30 val. Teatro klube, Vilniaus g. 20. 

Bilietai į renginį: https://kakava.lt/renginys/quentin-moore-and-the-band/6972/11928.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pakvieskite DOVYDĄ

Pakvieskite DOVYDĄ portretas
Jis Kaunietis, bet jau 12 metų gyvena Floridoje. Patys amerikonai apstulbę nuo jo grojimo. Tiesiai ir sakom jam;-Tu `užmušei ir Džimi Henriksą ir Styv Vai, Daire Sraits,Princa ir daug kitų, su savo nepakartojamais koveriais. Sutikite, amerikonus ne taip lengva tuo įtikinti. Pasiyoutubuinkite DOVYDAS.

Mh

Mh portretas
??? Perskaityti antraštę ir nieko nesuprasti. Q.Moore ir taip kietas, geras ir klausomas. Bet kam ta rekomendacija? Pvz tas snoop dogg yra neįdomus Išvada?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių