Baikerių paradas: Kaunas prisipildė motociklų gausmo

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Rotušės aikštė, o paskui ir visas miestas trumpam prisipildė motociklų gausmo.

„Jaučiu didžiulę nostalgiją. Pats, deja, nebegaliu vairuoti“, – apžiūrinėjęs motociklus sakė vienas vyras. Jis lėtai ėjo nuo vienos transporto priemonės prie kitos. Prie kai kurių stabteldamas kiek ilgėliau.

„Galiu nufotografuoti?“ – nedrąsiai kreipėsi į sužavėjusio motociklo savininką. Kiti smalsuoliai telefonus traukė ir fotografavo bei filmavo nesukdami sau galvos.

„Čia gyvenimo būdas. Be motociklo neįsivaizduoju savo gyvenimo. Keliauju taip pat tik dviem ratais“, – pasakojo baikeris Vytautas. Šis pomėgis yra pavergęs ir jo tėtį bei brolį.

„Nepigus malonumas“, – į pokalbį įsijungė vienas smalsuolių. „O jūs parodykite, kas šiais laikais pigu“, – į repliką sureagavo Vytautas, blizgindamas savo plieninį žirgą.

Dvi valandas rinkęsi į aikštę galų gale išsirikiavo „Bike show Kaunas 2024“ paradui miesto gatvėmis.

Motociklų riaumojimas, vienas už kitą išradingesni baikerių įvaizdžiai traukė akį ir dėmesį. Artėjant kolonai sunku nesuklusti ir neatsisukti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kostas

Kostas  portretas
..>to ... neburnok , nuo rugpiucio mokesi po 2 evrus uz senamiescio aplankyma ,matuzevicus ora valys concervam

...

... portretas
tai cia taip kaunas tvarkosi?nezmoniski greiciai, triuksmas visame mieste...ka niekas nesiruosia tvarkyti tu motociklininku?nei greicio , nei triuksmo matuokliai jiems negalioja...

Pavyzdys

Pavyzdys portretas
Kad iš tikrųjų merui ir savivaldybei px ant senamiesčio žmonių skundų dėl triukšmo.
VISI KOMENTARAI 52

Galerijos

Daugiau straipsnių