Domeikavoje duris atvers naujas vaikų darželis

  • Teksto dydis:

Pirmąją naujų mokslo metų dieną Domeikavoje duris atvers naujas modulinis darželis, o Užliedžiuose mažuosius Kauno rajono gyventojus pasitiks padidėjęs darželis.

Domeikava ir Užliedžiai pagal gyventojų skaičių yra vienos sparčiausiai augančių seniūnijų Kauno rajone.

Kauno rajono savivaldybės duomenimis, Domeikavoje gyvena beveik 12 tūkst., o Užliedžiuose – 10 tūkst. gyventojų. Todėl, šiose seniūnijose fiksuojant didesnį jaunų šeimų ir naujagimių skaičių, stengiamasi užtikrinti, kad visi mažieji gyventojai turėtų galimybę kuo arčiau namų lankyti ikimokyklinio ugdymo įstaigas.

Kaip praneša savivaldybė, Užliedžiuose rangovai ant esamų modulių jau pastatė antrą aukštą, o visus darbus planuojama baigti iki rugpjūčio 1 d. Čia bus sukurta 120 naujų vietų darželinukams. Darželyje sukomplektuotos lopšelio ugdymo grupės, todėl į darželį bus priimta mažiau vaikų – 96.

Tuo metu Domeikavoje, prie lopšelio-darželio „Upė“, statybininkai jau šią savaitę planuoja statyti modulius ir darbus baigs rugpjūčio viduryje. Juose bus sukurta 200 vietų vaikams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Algirdas eik nx

M

M portretas
Tai labai puiku,per 30m.prie laisvos europinės šalies,kiek darzelių buvo pastatyta?ir dar valdiškų?mortos neįeina į sarąšą.

Baisus rajonas

Baisus rajonas portretas
Tik ne Domeikava!
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių