Kauno rajono savivaldybė už 3 mln. eurų iki 2027-ųjų įrengs Giraitės parką

Kauno rajono savivaldybė už 3 mln. eurų iki 2027 metų planuoja įrengti Giraitės parką.

Projektas pristatytas Užliedžių seniūnijos bendruomenei, pasirašyta preliminari rangos sutartis.

„Visai Užliedžių seniūnijos bendruomenei bus sukurtos naujos ir modernios erdvės aktyviam laisvalaikiui, ramiam poilsiui. Parke atsiras futbolo, krepšinio, riedlenčių, vaikų žaidimų aikštelės, dviračių ir pėsčiųjų takai, taip pat vieta bendruomenės renginiams: amfiteatras, renginių aikštė. Bus įrengti sanitariniai mazgai, automobilių stovėjimo aikštelė“, – komentare BNS teigė Kauno rajono savivaldybė.

Centrinio viešųjų pirkimų portalo duomenimis, konkurso laimėtoju išrinkta Kauno rajono apželdinimo ir aplinkos tvarkymo bendrovė „Irtosta“, kuri darbus turėtų atlikti už 2,9 mln. eurų.

Parko įrengimo darbai gali užtrukti iki 2027 metų.

„Pasirašyta preliminari sutartis, bet laukiama galutinio finansavimo patvirtinimo dėl funkcinių zonų, kaip numatyta Europos Sąjungos regioniniuose planuose“, – teigė Kauno rajono savivaldybė.

Anot savivaldybės, artimiausiu metu bus sprendžiama, ar projektą įgyvendinti savo lėšomis nelaukiant galutinio europinio finansavimo patvirtinimo.

Anksčiau skelbta, kad sutartį su rangovu numatoma pasirašyti antrąjį šių metų ketvirtį, o darbai turėtų būti atlikti per 12 mėnesių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

G

G portretas
Bebrai ... daro kur daugiausiai trupunių nutrupa.

To Raimondui

To Raimondui portretas
Šventė ne gyventojams,o parko,,darytojams,,

Rajonas,

Rajonas, portretas
Kaip ir miestas-LT pinigų,,įsisavinimo,,be-le-kam čempionai
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių