Panemunės šile specialiai nevaloma dalis takų, kad būtų patogu slidininkams

  • Teksto dydis:

Sniegui gausiai užklojus Kauną, kauniečiai iš sandėliukų jau spėjo traukti ne tik rogutes, bet ir slides, ir jomis prašliuožti apsnigtais takais. Tam, kad miestiečiai galėtų pasimėgauti gamta ir slidėmis, kelininkai specialiai nevalo dalies kelių.

Miesto gatvių valymu ir barstymu rūpinasi „Kauno švara“. Kelininkai valo ne tik gatves, bet ir šaligatvius, kad visiems eismo dalyviams būtų saugu. Tačiau taip pat turi dovanų ir slidžių mėgėjams. Panemunės šile yra keli takai, kurie specialiai nevalomi tam, kad slidininkams būtų patogu šliuožti.

„„Kauno švara“ rūpinasi, kad gausiai iškritęs sniegas nekeltų nepatogumų vairuotojams ir pėstiesiems. Taip pat tuo, kad slidinėjimo entuziastai galėtų pasimėgauti žiemiškomis pramogomis. Atsižvelgus į kauniečių prašymus, Panemunės šile palikta dalis nenuvalytų takų ir suformuota slidinėjimo trasa. Mėgaukitės šaltojo sezono malonumais atsakingai bei saugiai!“ – skelbia miesto savivaldybė.

Sudarytas ir žemėlapis, kuriame parodyta, kurie takai yra nevalyti ir skirti slidininkams, o kurie prižiūrimi ir jais saugu vaikščioti pėstiesiems.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Et

Et portretas
Iš šilo paliko skveriukas su asfaltuotais takais

Edmundas Tulcevičius

Edmundas Tulcevičius portretas
Nelabai kas tame šile ir slidinėja , antradienį šile praleidau penkias valandas pasivaikščiojimui ir pastebėjau tik vieną slidininką .

tvirtų kaulų

tvirtų kaulų portretas
Šiauliuose taip pat galimai suteikta galimybė čiuožti slidėmis, pav. Tilžės g. šaligatviais. Eidamas greitai griuvau prie laiptelių į vieną įstaigą, nesusilaužiau tik dėka geros koordinacijos ir stiprių kaulų. Tilžės g. Viaduko per geležinkelius pėsčiųjų dalyse keliose vietose riogso krūvos sustumto sniego, perlipant per jas taip pat yra tikimybė paslysti ir griūti, gal būt ir po automobilių ratais. Bet didesnė dalis kelių nuvalyta neblogai, galima pabėgioti net užmiestyje, pav. link Bubių.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių