Produktyviam mokymuisi – erdvūs namai

  • Teksto dydis:

Artėjant mokslo metams, atidžiu žvilgsniu įvertiname namus – reikia paruošti darbo vietą moksleiviams ir studentams. Tačiau ką daryti, jei namai užgriozdinti baldais, inventoriumi, sezonine įranga? Modernaus daiktų saugojimo centras „Box Inn“ siūlo daugeliui priimtiną išeitį.

Specialistai sutaria, kad produktyviam vaikų mokymuisi būtina tam pritaikyta erdvė. Pamokų ruošimo vieta turėtų būti be pašalinių, dėmesį blaškančių daiktų. Stalas – tvarkingas ir neapkrautas, kambarys – erdvus ir neužgriozdintas. Ant darbastalio turėtų būti tik mokymuisi būtini reikmenys: sąsiuviniai, knygos, rašymo reikmenys, kompiuteris.

Labai svarbu parinkti baldus, kad vaikas sėdėtų prie tinkamo aukščio ir matmenų stalo ir ant pritaikytos kėdės. Jei jis mokysis sėdėdamas prie žurnalinio staliuko, o dar blogiau – įsirangęs sofoje ar lovoje, tai vargins tiek fiziškai, tiek emociškai. Tik patogi darbo vieta leis lengviau susikoncentruoti į užduotis ir tinkamai jas atlikti.

„Box Inn“ – galimybė suteikti savo namams daugiau erdvės, patikimai priglausti daiktus norimam laikotarpiui, o prireikus vėl juos susigrąžinti.

Tiek vaikams, tiek suaugusiesiems būtina erdvė. Pastaruoju metu šeimos nariams vis daugiau laiko tenka praleisti kartu. O tai reikalauja iš naujo įsivertinti erdvės užimtumą. Karantino metu išryškėjusios tendencijos atskleidė, kad žmonės vis labiau atlaisvina savo namus, kad visi galėtų patogiai ilsėtis ir dirbti.

Namuose sukaupti daiktai neretai sukuria vadinamąjį daiktų triukšmą. Todėl verta peržiūrėti sukauptą turtą ir atsirinkti, kuriuos daiktus naudosime, o su kuriais reikėtų atsisveikti.

„Kartais, peržiūrėję daiktus, vis tiek neskubame atsikratyti nereikalingų. Nors jų ir nenaudojame, tačiau jaučiame sentimentų ir gailime išmesti. To ir nereikia, jei tik surasime vietos jiems padėti“, – sako Kaune įsikūrusio daiktų saugojimo centro „Box Inn“ atstovas Nerijus Urbonavičius.

„Box Inn“ nuotr.

Šiame daiktų saugojimo centre klientai dažniausiai saugo baldus, hobio reikmenis, archyvą, meno kūrinius, knygas, sezonines priemones – padangas, rogutes, slides, paspirtukus, dviračius.

„Kiekvienas „Box Inn“ klientas daiktus saugo individualioje patalpoje, nuo kurios raktus turi tik jis pats. Į vidinį kiemą ir pastatą galima lengvai patekti visą parą naudojant elektroninę prieigos kortelę. Patalpos ir teritorija yra nuolat stebimos vaizdo kameromis ir saugomos saugos tarnybos“, – N.Urbonavičius paaiškina, kodėl klientai noriai renkasi šią daiktų saugojimo paslaugą.

Taigi užteks gyventi apsikrovus daiktais! „Box Inn“ – galimybė suteikti savo namams daugiau erdvės, patikimai priglausti daiktus norimam laikotarpiui, o prireikus vėl juos susigrąžinti.

Daugiau informacijos www.boxinn.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaikas

Vaikas portretas
Tai čia vaikų gerove rūpinasi ar bizniu, kaip ištraukt pinigų iš šeimos biudžeto?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių