Santakoje pradės veikti nemokamas tualetas

  • Teksto dydis:

Nuo rytojaus, liepos 1 d., Santakos parke pradės veikti nemokamas automatinis viešasis tualetas, informavo Kauno miesto savivaldybė. 

Tualetas pastatytas netoliese krepšinio aikštelės. 

Dar pernai Kauno parkuose buvo pastatyti keturi naujoviško tipo viešieji tualetai.

Du Ąžuolyne jau veikia. Dabar prispyrus reikalui nereikės sukti galvos, ką daryti ir Santakoje. Dar vienas tualetas įrengtas Nemuno saloje.

Pasak Kauno savivaldybės Aplinkos apsaugos skyriaus vedėjos Radetos Savickienės, automatiniai viešieji tualetai veiks visą parą. Ji pasakojo, kad tualetas po apsilankymo užsirakina, nuplaunamos grindys ir kiti elementai. Įranga viduje – antivandalinė, nerūdijančio plieno.

„Kabinos šildomos, yra rankų plautuvė, veidrodis, rankų džiovintuvas, higieniški popieriaus ir muilo dozatoriai, nerūdijančio plieno klozetas su nerūdijančio plieno dangčiu. Po 15 minučių durys automatiškai atsirakina ir juo gali naudotis kitas klientas“, – veikimo principus dar pernai pristatė R.Savickienė.

Mieste veikia ir biotualetai, ir keli stacionarūs tualetai. Pastarieji įrengti Rotušės a. 27, Jonavos g. 1. Vienas toks yra Čečėnijos aikštėje. Tiesa, pastarieji – mokami. 


Šiame straipsnyje: TualetasSantakaparkas

NAUJAUSI KOMENTARAI

yra nuomonių

yra nuomonių portretas
ne nemokamas . Kam nepagrįstai vis girtis girtis ?

Nu jo

Nu jo portretas
Vakar mačiau vienas jau myžo ant durų matyt nesugebėjo atidaryti. Mūsų liaudis žemiau plintuso lygio...

Statybnioks

Statybnioks portretas
Mažas tualetas...bet brangesnis už NM eglutę...Mikaitį perspjovė
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių