Aliarmas Dainavoje: teko šturmuoti susprogdinti penkiaaukštį grasinusio kaimynų siaubo butą

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vidurdienį Dainavos parko prieigose aidėjo specialiųjų tarnybų sirenos. Šį kartą prie jų prisijungė ir dujų tarnybos atstovai. Prireikė ir ugniagesių gelbėtojų autokeltuvo, galinčio pasiekti dvyliktąjį aukštą.

Sumaištį sukėlė 11.16 val. Bendrojo pagalbos centro užregistruotas vieno V. Krėvės prospekto penkiaaukščio gyventojos pranešimas, kad į duris beldžia agresyviai nusiteikęs kaimynas. Jis grasina atsukti dujas ir susprogdinti daugiabutį.

Kartu su policija į įvykio vietą pasiųsti ugniagesiai gelbėtojai išskubėjo ten ne tik su autocisterna iš artimiausios savo komandos, bet ir autokeltuvu iš Kauno centre – Nemuno gatvėje įsikūrusio savo padalinio su 42 metrų autokopėčiomis, galinčiomiss pasiekti dvyliktąjį aukštą.

Pastarųjų prireikė, nes kaimynus terorizavęs asmuo, po išpuolio užsidaręs savo bute, esančiame trečiame aukšte, specialiųjų tarnybų atstovų ten neįsileido.

Į jo slėptuvę policijos pareigūnai kartu su ugniagesiais pateko pro pravirą langą tik apie 12 val.

Duomenų, kad minėtas asmuo agresyviai elgtųsi ir svečių iš specialiųjų tarnybų atžvilgiu, nėra.

Kartu su juo šturmuotame bute rasta ir 82-ejų metų moteris, panašu, kad taip pat tapusi šio 42-ejų metų asmens, anot kaimynų, jau ne pirmą kartą dėl turimų sveikatos problemų besielgiančio neadekvačiai, įkaite.

Pasiteiravus grasintojo, kodėl šis neįsileido policijos, jis buvo linkęs teigti, kad negirdėjo nei durų skambučio, nei beldimo.

Kuo jam vėl užkliuvo kaimynai, šio asmens net neklausta – greitosios medikai išvežė jį į specifinės paskirties įstaigą, iš kurios grasintojas anksčiau ar vėliau sugrįš. Įvertinę jo sveikatos būklę, galėjusią paūmėti ir dėl dangaus skliaute kabančio mėnulio priešpilnio, policijos pareigūnai net nepradėjo jokio tyrimo – apsiribojo pavojingos situacijos likvidavimu.

Į įvykio vietą atvykę dujininkai iš ESO penkiaaukščio gyventojus nuramino, kad jokio dujų nuotėkio neužfiksavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Donoras lietuvis

Donoras lietuvis portretas
Kaltos magnetines saulės audros.

Anonimas

Anonimas portretas
Beprotnamyje gyvenam , ko norėt. Jau dauguma nuo proto nušoko.Tarnybos nulinės

Tarnybos neadekvačiai reavuoja

Tarnybos neadekvačiai reavuoja portretas
Turi įsitikinti kiek realus pranešėjo pavojus. O jeigu pranešėjes pamelavo? Kas tada? Nu nelogiška, lekia gaisrinės su kopėčiom ir tt. Turėtų pirma policija įsitikinti kiek realus pranešimas buvo. Juk negalima aklai tikėti.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių