Vienas kartas nemelavo: pusamžiui kauniečiui gresia bauda už specialiųjų tarnybų šokdinimą

  • Teksto dydis:

Po vieno praėjusios nakties skambučio į Bendrąjį pagalbos centrą Kauno policija sprendžia, ar pradėti administracinę teiseną dėl specialiąsias tarnybas ant kojų sukėlusio pranešimo. Jų šokdintojui, kuris, panašu, kad pats nežino, ko nori, gresia keturženklė bauda.

Iš pirmo žvilgsnio į Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestines patekęs minėtas iškvietimas į Partizanų gatvę kėlė įtarimų, kad jis turėjo baigtis kitaip. Anot šių suvestinių, 2.01 val. iš Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojo sulaukta prašymo padėti patekti į vieną butą minėtos gatvės daugiabutyje. Viskas baigėsi tuo, kad atvykus ugniagesiams gelbėtojams, šio buto duris pats atidarė jame buvęs asmuo.

Daugiau papasakoti apie šį nesusipratimą galėjo Kauno policijos atstovė. Anot jos, į minėtą adresą jie kviesti dar pusvalandžiu anksčiau. Apie 1.30 val. Bendrajam pagalbos centrui paskambinęs asmuo teigė turintis suicidinių minčių. Tačiau sukonkretinti jų nebuvo linkęs, dėl ko pas jį į namus pasiųstos visos specialiosios tarnybos.

Joms atvykus, minėtas asmuo, pats atidaręs uniformuotiems svečiams duris, jau buvo linkęs teigti, kad jokios pagalbos jam nereikia. Ir net teigti, kad jis nieko nekvietė.

Duomenų, kad šis asmuo būtų neblaivus, policijos atstovė teigė neturinti. Nereikėjo jam ir jokios medikų pagalbos.

Policija nusprendė tokio šio 48-erių metų asmens elgesio be dėmesio nepalikti – sprendžiama, ar nepradėti jo atžvilgiu administracinės teisenos dėl specialiųjų tarnybų iškvietimo, žinant, kad jokios šių pagalbos nereikia. Už tai Administracinių nusižengimų kodeksas numato baudą nuo 200 iki 2 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na tai dabar gaves bauda nuo poolicaju

na tai dabar gaves bauda nuo poolicaju portretas
tikrai nusizudys -net nepaskambines policijai ,kad ruosiasi zudytis.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Sveikinu, pagaliau policijai daėjo, kad tokių didvyrių-idiotų melagingus skambučius būtina tinkamai įvertinti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių