Gavęs erotinių vaizdų nusprendė pasipelnyti: vyras išgirdo teismo sprendimą

  • Teksto dydis:

Kėdainių rajono gyventojas, šantažavęs merginą dėl kompromituojančios informacijos paviešinimo, nuteistas lygtinai dėl turto prievartavimo, penktadienį paskelbė Kauno apylinkės teismas.

Nustatyta, kad kaltinamasis per susirašinėjimo programėlę prieš nukentėjusiąją naudojo psichinę prievartą. Įrodyta, kad asmuo merginai grasino kitiems asmenims paskelbti ją kompromituojančią informaciją – nuotraukas ir filmuotą medžiagą, kuriose nukentėjusioji yra nuoga.

Grasinimų paveikta nukentėjusioji nuo 2024 metų kovo 4 dienos iki kovo 19 dienos į kaltinamojo sąskaitą per aštuonis kartus pervedė 2,7 tūkst. eurų.

Kėdainių rajono gyventojas savo kaltę pripažino, dėl padarytos veikos gailėjosi. Asmuo pasakojo, kad susipažinęs su mergina paprašė nuotraukos, o gavęs jos nuogos nuotrauką, spontaniškai sugalvojo iš to pasipelnyti.

2024 metų rugpjūčio 2 dieną teismo baudžiamuoju įsakymu vyras pripažintas kaltu dėl turto prievartavimo, jam paskirta galutinė 50 parų arešto bausmė, jos vykdymą atidedant pusmečiui. Asmuo taip pat įpareigotas tęsti darbą, dirbti arba užsiregistruoti ir būti registruotam Užimtumo tarnyboje bei neišeiti iš namų nuo 23 valandos iki 6 valandos, jeigu tai nesusiję su darbu.

Byloje taip pat patvirtintas kaltinamojo ir nukentėjusiosios susitarimas, kuriuo vyras įsipareigojo dalimis atlyginti padarytą turtinę žalą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

uztat satanizmo kreivam /veidrody/ su ragiukais =0

uztat satanizmo kreivam /veidrody/  su ragiukais =0 portretas
baudzia ne uz veiksmus o kalbas nes veiksmus visi daro bet nekalba ka ir matome

Vot tep.

Vot tep. portretas
Tikrai kad tikras asilėnas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių